Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbánhatom ha kipróbálom sráccal?
Ez csak hozzáállás kérdése. Ha elszívsz egy cigit már rá is szoktál? Ha megiszol egy üveg bort akkor már alkoholista vagy? Nem. Ha kipróbálod sráccal akkor már örökre csak sráccal csinálhatod? Dehogy!
De ettől függetlenül neked kell eldönteni hogy ki akarod e próbálni vagy sem. És hogy megbánod e? Passz, ezt csak akkor fogod tudni ha megtörténik. A legrosszabb esetben nem lesz jó és többet eszedbe se fog jutni hogy kipróbáld újra. De akkor legalább nem kell már majd ezen agyalnod. Szóval igazából win win a helyzet nem? :D
De ezt tényleg neked kell eldönteni.
Ja megbánnád
Enis ezert is inkabb nem csinalom senkivel inkabb kirazom elmegy a vágy ha visszajon kirazom megint
Sose tetszettem annak aki nekem, ugyhogy ez van
Felnott korba meg mar leszarom az egeszet ugy is utalom ezt az egesz tetves buzulasos temat hogy nekem igy kene elnem ferfi letemre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!