Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek ez mit jelenthet?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mit jelenthet? Csak én látok bele többet,mint ami valójában történik?

Figyelt kérdés

Augusztustól dolgozom egy cégnél, és van egy férfi kollégám, aki a kezdetektől fogva másképpen viselkedik velem, mint a többiek/ő a többi kollégával.

Mindig kedves velem, mosolyog, illetve tegnap még rám is kacsintott.

Nekem is nagyon tetszik ez az illető, viszont felesége van, az ujján is jegygyűrűt hord.

Szerintetek mi lehet az oka, hogy velem így viselkedik? Mással nem látom ennyire gyengédnek, engem pedig csak kínoz ezzel, mert nekem nagyon tetszik, mint férfi. Nem értem, hogy ezek jelzések részéről, vagy csak én látom annak...

2023. okt. 26. 08:18
 1/10 A kérdező kommentje:
Azt még hozzáteszem, hogy nem vállalom nyíltan a nemi irányultságom.
2023. okt. 26. 08:19
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Simán benne van, hogy tetszel neki, de ha házas szerintem (remélhetőleg) azért nem lép. Amúgy az is lehet, hogy ezeket nem feltétlen szándékosan csinálja. Ha valakit vonzónak találunk azt sokszor nehéz leplezni és akaratlanul is teszünk olyan dolgokat (testbeszédben pl) ami árulkodó, de nem szándékos. És sokszor nehéz visszafogni.
2023. okt. 26. 09:13
 3/10 A kérdező kommentje:
Egyébként 23 éves vagyok, és ő is maximum 30 lehet.
2023. okt. 26. 09:21
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

Sok kapcsolatban a feleség, a gyerek biodíszlet a melegség álcázására.

A gyűrűt pedig bárki veheti és hordhatja.

Eggyel több gyáva, aki nem meri felvállalni és színészkedik a pojáca és képmutató társadalom előtt.

2023. okt. 26. 12:04
 5/10 A kérdező kommentje:

Pont azért nem értem, mert a kora alapján bőven nem kényszerülne még rá egy kamu házasságra a társadalmi elvárások miatt.

Tényleg van felesége, a fb profilján is láttam, úgyhogy a gyűrűt nemcsak színészkedésből hordja.

Hamarosan lesz csapatépítő, kíváncsi vagyok, hogy ott küld-e egyértelműbb jelet...

2023. okt. 26. 12:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Biszex is lehet.
2023. okt. 26. 14:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, 6. igaza van ! Nagyon valószínű, hogy biszex a kollégád.

De nyilván nem akarja a többiek előtt nyíltan felvállalni, de Te tetszel neki ! Ezért próbálkozik finoman jelezni, hogy Te mit reagálsz ??

2023. okt. 26. 16:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Biszex lehet, iszogassatok és úgy jobban kiderul mi a helyzet, mit érez.
2023. okt. 26. 22:58
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Na kiderült azóta?
2024. ápr. 12. 21:25
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 Továbbra is nagyon közvetlenül videlkedik, szóval nem tudom mire vélni a szituációt, de már nem szoktam annyira ezen gondolkodni.
2024. ápr. 15. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!