Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőszakos szexpartnerrel volt már dolgod?
Aktívként védtem már meg passzív srácot,még ismerkedés alatt.Az exe,aki durva volt vele,szakítás után bosszút akart állni rajta.
Aztán az ex találkozott velem és utána megváltozott a véleménye és eltűnt.De a passzív sráccal nem lett kapcsolat.
F
Volt igen, csakhogy több ilyen kérdés is volt már kiírva, az egyik alatt sorra lepontozták azokat, akik nemi erőszak áldozatai voltak.
Engem is megerőszakoltak.
A kérdés pusztán eldöntendő? Tehát hogy igen/nem?
Vagy részletek is érdekelnek? Fogalmam sincs, mit írjak erről, mert nem egyszerű írni ilyesmiről. Ha kapok erről kérdést, akkor eldöntöm, passzolom-e az adott kérdést, vagy válaszolok rá.
#8: 5-6. Nem tudtam kivédeni. Csak az eseményre emlékeztem, érzelmileg tudat alá süllyedt, ahogy az elkövető kiléte is. Huszonévesen feljöttek tuat alól az érzelmeim -azt hittem "büntit kaptam", rettentően szégyeltem magam, csak fogalmam se volt, mi bűnt követtem el (nyilván nem én, hanem a férfi követett el bűnt)-, az elkövető kiléte máig is homályos számomra.
Mit tettem utána? Utána megfélemlített, hogy senkienk nem beszélhetek erről, majd mintha a mosdóba vitt volna, aztán "se kép, se hang" -bár van sejtésem, ki követte el és hol, mintha vissza vitt volna a többiekhez a házon belül(?)-, és rémálmokra emlékszem abból az időszakból minimum heteken át, de szerintem 7 évesen már nem voltak ilyen jellegű rémálmaim. Más jellegű rémálmaim néha vannak azóta is, de nem vészes. Soha nem beszéltem erről senkinek élőben. Élőben csak néhány külföldinek mertem ezt elmondani (megkönnyebbülésképpen), 30 éves korom után (angolul).
Partner hány éves volt? Csak annyit tudtam felmérni, hogy kb 30-50 közötti férfi lehetett, de hát akkori eszemmel nem biztos, hogy az életkora reálisan átjött.
Van sejtésem ki tette, akkoriban ritkán találkoztam avval a férfival, már ha ő tette egyáltalán. De valójában csak sejtem, hogy ő volt, mondjuk, 70-75%, hogy ő tette. Mégis, alapjában elég homályos az elkövető kiléte számomra, mindmáig.
Azóta is vágyam van arra, hogy ugyanabban a szerepben lehessek, mint akkor, ellenben gáláns pasival jó, aki szépen bánik velem, én meg kielégítem őt, miközben kislánynak képzelem magam. (Uni/passzív vagyok, huszonévesen jöttem rá uni/passzív vágyaimra.)
Amikor történt, az elkövető egyáltalán nem volt gáláns, úgy használt, mint egy tárgyat. Akkoriban azt se tudtam, létezik olyan, hogy ondó. Azt hittem, pisi, és csorgott mindehová, mindefelé, ez eléggé belémégett. Mindenhol ondó (az én akkori tudatommal pisi) és csöpögött a padlóra is.
Meg a farka, ahová nyomta... Eléggé kellemetlen volt, ahogy csinálta.
Ha csak ennyi történt volna, szerintem "csak" egy sajátos attitűd égett volna belém. De a fenyegetés a végén, iszonyatos volt. Szinte halálra rémültem attól, lefagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!