Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek volt már vékony passzív cigány fiú szexpartnere: milyen volt vele, milyen élmény volt?
Figyelt kérdés
2023. aug. 24. 23:10
2/5 anonim válasza:
Vékony srácokkal nekem sose jött be a szex
3/5 anonim válasza:
Alaposan kikormoltam, de rá is fért.
4/5 anonim válasza:
Egyszer egy cigány srác teljesen rám volt kattanva melegbuliban és addig nem nyugodott, amíg meg nem szerzett magának. Mondjuk nem volt tipikus roma: ápolt volt és szőrtelen, latin twink testalkattal, szóval szépen nézett ki, és élveztem is vele, de ez független attól, hogy roma, minden szép sráccal jó a szex.
5/5 anonim válasza:
13-17ig a szomszéd cigányfiú osztálytársammal!
Nem volt annyira fekete!
Akkoriba 13 cm volt neki, szőrtelen nekem meg 16 cm szintén szőrtelen!
Mindent kiprobaltunk.
13 évesen 145cm magas és 35kg volt.
Imadtam vele mindent.
Es nagyon tiszta, illatos volt a srác!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!