Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hány évesen történt az első kalandja?
Figyelt kérdés
18 évesen még nem volt semmi kalandom férfival, pedig már nagyon ki akarom próbálni2023. okt. 23. 09:01
31/31 anonim válasza:
Mint mondtam, nem történt semmi. Annyi, hogy rehabon voltunk volt egy pihenő helyiség ahol volt könyvespolc, heverő, fotelek amikor nem volt semmi napközben, gyakran ott tobzódtak az emberek beszélgetni, vagy kidőlni mert kényelmesebb meg kicsit otthonosabb volt. A heverő az ilyen beugró részben volt amire ha bejött valaki nem látott rögtön rá. Én miatta jártam oda, mert sokat volt ott, amúgy nem vagyok olyan társasági lény. Volt többször, hogy ketten maradtunk feküdtünk egymás mellett és úgy beszélgettünk. Ez még nem is olyan extra mert volt, hogy 4-5-en nyomorogtunk ott. Csak így ketten kicsit intimebb volt, párszor odahúzott magához, vagy odabújtam hozzá. Egyszer háton feküdt, felhúzta a pólóját ott simogatta a hasát, nézett le akkor én is lenéztem aztán rám nézett és elkezdett vigyorogni. Ott nem tudtam, hogy ez most felhívás a keringőre vagy csak azért kaptam ezt a kaján vigyort, mert leesett neki hogy meleg vagyok és látszott hogy elég zavarba jöttem és amúgy meg nem akart semmit csak röhögött egyet a szituáción. Szóval csak elsütöttem valami hülye poént és túlléptünk rajta. De már mindegy, valószínűleg jobb is így. A lényeg, hogy ilyen spontán helyzetekben amikor nem tudják a másikról az emberek, hogy nyitott-e a dologra akkor az azért nagyon nem úgy szokott menni, hogy po:cs elő aztán gyere ugorj rá, mert a legtöbben azért fel tudják mérni ennek a kockázatát, plusz egy fokkal fejlettebb a szexuális kultúrájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!