Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kinek hogyan hány évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hogyan hány évesen kezdődött az első fiús kalandja?

Figyelt kérdés

Nekem általános suliba.(7.be).

Sokat lógtunk együtt az osztálytársammal!

Nagyon helyes srác volt.

Annyira kívántam már, hogy mikor poénból bírkoztunk nálunk az ágyon, megmarkoltam neki, és meglepve tapasztaltam, hogy full állt neki!

Először levette a kezem de annyira be voltam indulva, hogy újra megmarkoltam és masszíroztam neki, aztán némán becsukott szemmel hagyta.

Utánna benyultam a gatyájába is, aztán haladtunk tovább!

Nekem igy kezdődött!

4 évig tartott.😁

2023. jún. 24. 07:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első 12 évesen volt a szomszéd,osztálytárs fiúval,nyári szünetben. A szokásos,nézzük meg kinek mekkora,szőrös-e,stb...
2023. jún. 24. 07:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szintén általánosba .Egy házba laktunk és nézegettük kinek szőrösebb meg nagyobb .
2023. jún. 25. 08:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
13 évesem kezdődött. A szomszéd fiúval egymásnak vertük.majd kérte szopjam le. Izgatott megtettem . :)
2023. jún. 25. 08:54
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Jajj azok a boldog iskolás évek... Mi is csináltunk ilyeneket. Ötödikes korunkban keztük el a legjobb barátommal. Még szőrtelen pöcsünk volt mindkettőnknek, de rohadt jó érzés volt bekapni.
2023. jún. 25. 08:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szex is volt? Miért maradt abba?
2023. jún. 25. 22:38
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
17 évesen.Munka helyen.A többi nem publikus.
2023. jún. 27. 02:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen. Egy látásból ismerős harmincas férfival volt. Uszoda zuhanyzójában túl feltünően bámultam és észrevette. Akkor nem reagált semmit en se tudtam, jogy észrevett, de felöltözés után a büfénél megvárt és elkezdett beszélgetni velem. Hazáig beszélgettünk és nem direkt módon mondta, de világossá vált, hogy miért akar felhívni magához. Akartam, de féltem. Végül pár héttel később egy kanosabb napomon rácsörögtem és átmentem hozzá. Az volt az első kölcsönös orális élményem férfival. Pár hónapig elég sűrűn átmentem hozzá.
2023. jún. 27. 07:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
13 évesek lehettünk kb. Nyári szünet megmutattuk egymásnak😅
2023. júl. 5. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!