Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nálatok, hogyan és hány évesen kezdődött az első fiús kalandotok? Akkor mi történt?
Figyelt kérdés
Szeretnék összejönni egy sráccal de nem tudom hogyan fogjak neki!2023. máj. 19. 22:42
1/14 anonim válasza:
20 evesen együtt fürödtem egy haverommal es hat több is lett belöle
2/14 anonim válasza:
Tinikorban,közös hoki volt a kezdet.
3/14 anonim válasza:
18 évesen egy helyes pasit kicsi feltünőbben megnéztem a uszodai zuhanyzóban mint azt gondoltam. Észrevette és beszélgetni kezdtünk. Utána több is lett, mint beszélgetés. :)
4/14 anonim válasza:
Nagyon fiatalon összemelegedtünk a szomszéd sráccal, aki csak egy évvel volt idősebb mint én, és nagyon érdekelte, nekem mim van és miben más mint az övé.
5/14 anonim válasza:
Fantáziálással indult 12 évesen majd közös hoki lett belőle majd orálszexig jutottunk.
6/14 anonim válasza:
7.es koromba 2 haverommal összemértük és kivertük együtt (sajnos nem egymásnak) de nagyon imádtam
7/14 anonim válasza:
14 évesen megdugtam az egyik fiú osztálytársamat a suli WC-ben
8/14 sipekilaci válasza:
Közös maszti, utána leszoptuk egymást. De volt hogy együtt csajoztunk és meg is dugtuk egymás előtt és egyszerre is.17 évesek voltunk.
10/14 anonim válasza:
16-17 évesen, kolis szobatársakkal közösen hokiztunk
25F debrecen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!