Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal passzív macis fiúk ti könnyen találtok aktív partnert?
Figyelt kérdés
Mint viszonylag fiatal aktív kérdezem ezt. Mert általában mindenki a jótestű vékony fiúkat keresi viszont nekem meg a macis alacsony kövér srácok jönnek be. 37f2023. okt. 22. 17:58
1/9 anonim válasza:
Nekem is ők az eseteim, de ezzel azért kisebbségben vagyunk :). 29/F
2/9 anonim válasza:
fiatal passziv vagyok, viszont vekony, en eleg konnyen talalok partnert, viszonylag sok fasszal volt mar dolgom:)
3/9 anonim válasza:
2# Hol találsz neten vagy személyesen? Duci aktívval is voltál?
4/9 anonim válasza:
Bár még nem voltam senkivel, kipróbálni akarnám de miattam mert félek durva lenne a partner vagy nem diszkrét, így miattam nehezebben. Orálra volt partnerem. 21f
5/9 anonim válasza:
Átlagos, nem vékony, nem is husi passzív srác vagyok, normális ismerkedésre nehezen találok partnert, kalandra lenne jelentkező, de az meg engem nem érdekel…
6/9 anonim válasza:
Én 29 vagyok, enyhén macis de izmos, és amúgy az ilyen fajta passzív srácokat akik kicsit husisabbak nagyon szeretem pakolni :D
7/9 anonim válasza:
Én is duci passzív vagyok, 30 éves, de rengeteg ajánlatot kapom. Igaz, a jelentkezők 80%-a nem jön be, de így is tudnék heti szinten más pasival szeretkezni, ha akarnék.
8/9 anonim válasza:
Nincs valami könnyű dolgom e téren, de ebben biztos az is benne van, hogy nem akarom minden áron, illetve van egy pár dolog, amit fontosnak tartok ahhoz, hogy tényleg megérje nekem.
9/9 anonim válasza:
Én is passzív macis srác vagyok (33 éves), de elég nehezen találok maci kedvelő aktívat :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!