Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért akkor maradnak meg a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkor maradnak meg a passzív partnereim ha nem vagyok velük rendes?

Figyelt kérdés
Alapba rendes, normális pasi vagyok. Azonban azt veszem észre hogy ha egy passzívval normális vagyok elkezd hisztizni meg olyan stílust megengedni magának mintha szívességet tenne ha eljön szexelni. Míg ha úgy kezelem mint egy eszközt aki csak szexre kell és nem vagyok kedves akkor meg kb maguktól írnak mikor jöhetnek újra. Miért van ez így? Miért nem becsülik meg a normális partnert?
2023. aug. 9. 08:47
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Valószínűleg van egy ilyen fétisük, szóval nem is akarnak "normális" partnert. Én is találkoztam már olyannal, aki arra izgult fel, ha csak (ki)használom, kifejezetten nem kért kedvességet, odafigyelést.
2023. aug. 9. 09:05
 2/10 A kérdező kommentje:
De közbe akivel kedves vagy panaszkodik hogy mindenki csak kihasználja, stb. Amikor meg normális vele valaki akkor meg elszalad vele a ló...
2023. aug. 9. 09:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Tramuatikus kötödései vannak
2023. aug. 9. 09:17
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

Én is így szoktam.

Ráirok hogy mikor szopsz már le?

Erre ő: este lehet róla szó.

2023. aug. 9. 09:28
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Sajnos egyre több az ilyen,akinek lelki defektusai vannak.

Ilyenekkel szóba sem állok már. Mondjuk a hisztizést alapból utálom.

A panaszkodó,de közben durvaságot elviselőket inkább sajnálom. Egyszer majd rájönnek, hogy saját magukkal csesznek ki.

2023. aug. 9. 10:14
 6/10 anonim ***** válasza:
81%
Ha ennyire könnyedén megy az, hogy nem vagy "rendes", akkor te sem vagy normális pasi. Felesleges ítélkezni, mert a szexért te is ugyanúgy letetted a mércét.
2023. aug. 9. 11:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki velem nem rendes, akkor felesleges köröket futunk..
2023. aug. 9. 13:08
 8/10 anonim ***** válasza:
68%
Mert elmebetegek.
2023. aug. 9. 14:32
 9/10 anonim ***** válasza:
72%

Ezt tapasztalom én is, de hogy miért nem jöttem rá, mert nem mondanám őket lekisérültnek.

Nekem inkább olyanok mint a gyerekek a játékkal akkor kell nekik ha látják másnál.

2023. aug. 9. 15:16
 10/10 anonim ***** válasza:
83%

Kedvességet én magam soha nem kértem. Ugyanakkor addig a szent pillanatig, míg fair playt játszom, ezt elvárom a partneremtől is. Ez alól nem hagyok kibúvót senkinek, amíg fair vagyok, jogosan várom el, hogy a másik is az legyen. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ha a másik adott helyzetben unfair, akkor azonnal szakítok, hanem azt, hogy kiállok magamért. És nem is fogom nyolcvanszor felemlegetni és ráolvasni, hogy mekkora hegyi troll, ott helyben, az adott helyzetben kell ezt kezelni.

Passzív vagyok, ez egy szexuális preferencia, semmi több. Ettől még minden tekintetben egyenrangú vagyok a partneremmel, és nem is hagyom, hogy ez megváltozzon.

Itt felhozta az előttem szóló azt, hogy vannak, akik olyanok, mint a gyerekek. Igen. Vannak, akik infantilisek, érzelmileg éretlenek és nem tudnak határokat húzni. Pedig az érett kapcsolati dinamika egyik kulcstényezője, hogy mindkét fél meghúzza a maga határait, és ehhez bizony (konstruktív) konfliktusokon keresztül vezet az út.

22/p

2023. aug. 9. 23:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!