Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a baj ezzel a szóhasználattal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj ezzel a szóhasználattal?

Figyelt kérdés

Mikor partnert keresek, rendszeresen ezekhez hasonló dolgokat írok:

"Keresek valakit, aki hajlandó velem szexelni" vagy "Olyat keresek, akinek nincsenek elvárásai felém".

Többen mondták már, hogy ezek a megfogalmazások rossz képet sugallnak rólam. Miért? Ha valaki nem akar velem szexelni, arra miért ne mondhatnám, hogy nem hajlandó velem szexelni? Vagy akinek kifejezett kívánsága van, hogy mit kell megtennem a szexben ahhoz, hogy hajlandó legyen találkozni, arra miért ne mondhatnám, hogy elvárásai vannak?

2023. okt. 21. 12:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mind a két mondta azt sugallja, hogy már bárkivel összefeküdnél.Vagyis inkább a magad értéktelennek tartását, némi kétségbeeséssel.

Mintha magadat valami selejtnek tartanád.

2023. okt. 21. 12:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Az első mondatot hiányosan fogalmaztam meg. Azt szoktam írni, hogy aki hajlandó velem lefeküdni és vonzó számomra. De rendszerint a hajlandó szóval van bajuk.

2023. okt. 21. 12:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Sokszor kérdő formában teszem fel annak, aki tetszik nekem: Hajlandó vagy velem szexelni?
2023. okt. 21. 12:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnek igaza van, akárhogy is próbálod átfogalmazni. Nekem is az jön le, hogy annyira alacsony az önbecsülésed, hogy örülsz neki, ha valaki hajlandó veled lefeküdni. Tényleg kétségbeesést sugall, bár te nem annak szánod, mégis úgy jön le, hogy mindegy kivel csak már legyen valami.
2023. okt. 21. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!