Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok és férfiak miként viszonyultok ahhoz, ha a partneretek a szex közben azt mondja pl. Dugj meg?
Nekem volt részem ilyenben. Ilyeneket mondott a partnerem: Igen! Dugj meg! Dugj meg! Dugj meg keményen! Egyszer máskor: Szeress! Szeress keményen! Szeress! Szeress!
Először szokatlan volt, de aztán megtetszett.
Csak a nagyon durvább, ocsmányabb nem tetszene, amiket már ki se merek mondani. Az a kedvemet szegné a dugásban.
Rohadtul nem tetszik.
Egy idegen, egy kaland, egy kezdetleges kapcsolaltban tetszik.
Evek utan , mikor tudom h a parom a hetkoznapokban nem ennyire nyitott, komolytalanul hangzik a szajabol hasonlokat hallani :)
Az én barinőmmel, finoman és romantikusan kezdődik az együttlét,minimális kaja, borozgatás, fürdés, aztán csókolózás, simizés, aztán amikor már majdnem az orgazmusig jutunk , már nagyon kemény szavak elhangzanak, mint a ba@@z meg keményen, és a k.rd szét a pi@ámat.
No persze én élvezem is a mocskos szavakat:D. Gondolom ezt sok csaj nem meri felvállalni, de bizony nagyon nagy élvezések lesznek belőle.
Nem kamuzok,.. esküszöm így van. 47F
nekem szinte mindig bejön az efféle szöveg
elvégre indulhat az együttlét akármilyen finoman és romantikusan, a vége akkor is egy kiadós dugás lesz, ettől leszünk kielégülve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!