Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy felnőtt nő használ ilyen szavakat?
Figyelt kérdés
Puni, nuni, kuki, kukac, és társai. Nem túl gyerekesek ezek? Nemrég hallottam egy nő szájából, aki nemsokára betölti a harmincat. Csak szerintem gáz?2016. jún. 8. 21:31
1/12 anonim válasza:
Pl. A punci is gyerekes? :D
Mert ha igen, akkor nem tudon hogy egy nő hogy nevezze a nemiszerveket :D Ha hímvesszőnek és vaginának mondjuk, akkor meg túl komoly
2/12 anonim válasza:
Szerintem is gyerekes.
Bár én már több mint 60 éves pasi szájából is hallottam popó megnevezést a nők fenekére. Izlés dolga.
3/12 anonim válasza:
Én 24 évesen is használom ezeket a szavakat.
Ha egy pasi képest azt írni nekem, hogy: Szió szivike! Ott mizuka? Mert itt uncsi van."
Akkor szerintem a nunin ne akadjunk ki. :D
4/12 A kérdező kommentje:
A punci nem, azt gyakrabban hallom, mint mondjuk a nunit. De a puni, így c nélkül megint elég szokatlan, ahogy a kuki is egy felnőtt nő szájából.
2016. jún. 8. 21:37
5/12 anonim válasza:
Hát,én csak 21 vagyok, a barátom 31, de mi is a punci, illetve kuki szavakat használjuk egymás közt.
Társaságban viszont megint más a helyzet, ott már az erősebb kifejezések érvényesülnek. :D
6/12 anonim válasza:
Engem kifejezetten felizgat a "nuni" szó. És a "puni" is... nem tudom, hogy mi a probléma ezekkel.
24f
7/12 anonim válasza:
Hát 50 éves ismerősöm sippantásnak hívja a pisilést:D Használhat, mondjuk helyzet függő, mert ha a gyerekéről beszél mondjuk, akkor persze hogy kukit vagy nunit mond, ha viszont a pasijának a farkáról beszél és arra mondja hogy kukac az érdekes:D
8/12 A kérdező kommentje:
A pasijával kapcsolatban merült fel.
2016. jún. 8. 21:59
9/12 anonim válasza:
A fiúknak fütyijük van a lányoknak meg fütyihiányuk :P
10/12 anonim válasza:
Gyerekes..édes istenem, és akkor mi van? Mindenkinek sajátos a nyelvhasználata és úgy beszél, ahogy ő akar. Ha neki a nuni a kedvenc szava arra, ami a lába között van, akkor az, neked meg sok közöd nincsen hozzá. Én is sokszor használom a nuni, sunci, suncika szavakat rá, de ettől még ugyanúgy felelősségteljes nő maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!