Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van valaki aki uni 40-es és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valaki aki uni 40-es és van tapasztata?

Figyelt kérdés
Hogyan kell elképzelni egy ilyen együtt létét?
2023. okt. 20. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
He?
2023. okt. 20. 23:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát én úgy képzelem el, hogy leszopjuk egymást (mondjuk 69ben) majd megdug aztán én is megdugom.

27

2023. okt. 20. 23:14
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

Uni nem csak azt jelenti,hogy egymást is dugják.

Én csak orálban vagyok benne kölcsönösen,de dugás csak részemről.

40+ uni

2023. okt. 21. 05:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én csak aktív vagyok 36 éves és csak fiatalabbakat szoktam dugni.
2023. okt. 21. 08:02
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A leggyakoribb tévedés, amit írsz. Ha az orál kölcsönös, de análban csak aktív vagy, akkor nem uni, hanem aktív vagy.

A szerepek megítélésénél csak az anál szerep számít, NEM az orál. Keress rá a neten, pl. Wikipédia leírja.

[link]

A legnagyobb tévedés uninak nevezni magad, nem az vagy, ha csak te dugsz mást. Az anál számít, nem az orál.

Aktív - aki dug (orál lehet egyoldalú vagy kölcsönös is)

passzív - akit dugnak (orál lehet egyoldalú vagy kölcsönös is)

uni - mindkét szerepet kedvelik az análban (orál lehet egyoldalú vagy kölcsönös is)

side - akik nem szexelnek análisan (orál lehet egyoldalú vagy kölcsönös is).

"Uni nem csak azt jelenti,hogy egymást is dugják." Nem azt jelenti, hogy egymást dugják, hanem azt, hogy mindkét szerepet szereti análisan (nem feltétlenül egymással).

2023. okt. 23. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!