Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, hogyan reagálnak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hogyan reagálnak a hölgyek ha dickpic-et küldtök nekik? Vannak meglepő tapasztatlatok?

Figyelt kérdés

,,Nem küldök" jellegű válaszok nem érdekelnek. Korotokat írjátok kérlek, köszi :)

N22

2023. aug. 23. 14:17
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Aki kért, annak küldtem és nem emlékszem olyanra, hogy ne tetszett volna amit lát.
2023. aug. 23. 14:21
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
Csak akkor küldök ha kérik és eddig mind nagyon örült. Írtak olyat, hogy "huhh", "azta", "baszki", "nyami", "kell", "akarom" a legfurább az volt mikor azt írta a csaj "hú most görcsbe rándult a gyomrom" azt hittem nem tetszett neki és vége a mókának de ez nála az akarja a punciba jelentés volt, vele hetekig nyomtuk snapchaten. 31F
2023. aug. 23. 14:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Meglepo nem, az enyem kicsi, es meg is erositettek....
2023. aug. 23. 14:27
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
Én küldöm mindenkinek, 1Oből 9 tilt, de az egy aki visszaír azért megéri :D
2023. aug. 23. 14:31
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
Csak kérésre küldtem, és csak annak akit már ismertem egy picit, eddig pozitív volt a vissza jelzés
2023. aug. 23. 14:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Megtisztelve érzik magukat.
2023. aug. 23. 14:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Felháborodnak, hogy őket nem érdekli.
2023. aug. 23. 15:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Én csak úgy spontán, semmi szóváltás nélkül soha nem küldtem.

Olyan viszont volt, hogy amikor már egyértelmű volt a kölcsönös szimpátia, akkor vagy ő kért vagy utalt rá vagy én próbáltam rá.

Ilyenkor sose volt annyira gáz a dolog, hogy megszakadjon az ismerkedés. Volt, hogy mondta, hogy nála 3z fekete pont bla bla bla, de ennyiben kimerült. Más meg volt, hogy írta, hogy nem örül neki, de nagyon szép példány, most megfájdítottam a szívét.

2023. aug. 23. 15:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Bármilyen hihetetlen, nekem 2 csaj is volt (akivel már ismertük egymást, és randiztunk), akik könyörögtek, hogy küldjek nekik. Mivel megvolt a szimpátia, így nyilván csak jókat mondtak. Illetve az egyik tudom, hogy meglepődött, hogy nekem full szőrös, de aztán nem zavarta annyira, akkor sem, mikor megdugtam, sőt.
2023. aug. 23. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!