Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mikor volt a legutóbbi spontán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor volt a legutóbbi spontán kalandod?

Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy buliban megismerkedtetek vagy bármi. Nagyon átélnék már egy ilyen kalandot én is 18f

2023. okt. 19. 17:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

6 os

De jó. Jó lenne nekem is egy :)

2023. okt. 19. 21:41
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem jellemző rám,de az elmúlt hétvégén egy szülinapi buliba nem tudtam elenállni egy jóképű pasinak és megdugott.

Ráadásul eszméletlen jó volt!

2023. okt. 20. 05:13
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Moziba voltunk Sopronba és egy 17 éves srác mellé szólt a jegyem.

Már nagyon szembetűnt nekem a kasszánál és párszor szemeztunk is, szép volt a srác Jorden 1 be volt és hálát adtam hogy ő mellé kell ülnöm.

Film közbe láttam hogy nézeget végig engem én is viszonoztam, egyszercsak bökögetett a lábával és a karfáról lehúzta a kezem a farkára egész végig amikor tudtam fogtam neki. Azt gondoltam magamban, hogy hogy lehet ilyen merész 😅

Mozi után pedig félre mentünk kocsival és leszoptam, életem legjobb és legspontánabb dolga volt.

Utána bejelolt instan zoknijat oda adta hogy ne felejtsem el őt.

Rá két napra már este az Obi parkolójában vettem torokra a srácot kocsiba.

Kapcsolatot kijelentette hogy nem akar, de van egy haverja aki nem e jöhetne el

a következő szopásra, mert még szűz minden téren.

22F

2023. okt. 21. 10:41
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
13-as meseld el majd ha taliztok a haverral egyutt is.
2023. okt. 22. 05:41
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Hetero kapcsolatbol kilepve az elmult masfel ev a kalandozasrokrol szolt. Mostaban viszont valamiert nem kivanom. Nem igazan tudom miert nem. 31 F
2023. okt. 22. 05:42
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyenekre nyitott vagyok mindig.

Legutóbbi most szombaton volt, egy házibuli után kiderült a házigazda is bi mint én, hatalmas farka volt és tövig bennem ment el:)

2023. okt. 22. 14:29
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap:)
2023. okt. 22. 18:45
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos már 1 hónapja volt utoljára
febr. 3. 12:18
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Decemberben volt utoljára, egy hétvége alatt két Romeo-s kalandom is volt, pár óra múlva már mindketten meg is dugtak 22/F
febr. 3. 14:08
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly nyár végén volt, találkoztam egy Romeos sráccal, nem volt egyikünknek sem helye, ezért megdugott a helyi erdőben. :)

29/F passzív

febr. 3. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!