Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy valakit spontán leszoptatok?
Figyelt kérdés
Mennyire ismertétek az illetőt, hogy/hol történt, honnan sejtetted, hogy vevő lesz rá?2023. febr. 16. 09:14
1/25 anonim válasza:
Spontán max kaparós sorsjegyet lehet venni, vagy megenni egy fagyit, ha hirtelen megkívánja az ember...de leszopni valakit, hát 🤔🤔
4/25 anonim válasza:
igen, volt, hogy párom bejött meztelen, hogy ő neki igénye lenne rá, fél perc se telt el, már rajta csüngtem.
vagy olyan is volt, hogy egy sráccal csak beszélgettünk első alkalommal, sétáltunk, amikor közölte, hogy élvezné, ha leszopnám. nem kellett sok idő ott se, mert a kémia megvolt :)
5/25 anonim válasza:
Tavaly nyáron strandon voltam egy haverommal és volt egy helyzet amikor felállt neki is és nekem.is, aztán viccből mondtam hogy sz.pjuk le egymást és rávágta hogy oké.Ez elég spontán volt,nem terveztem.
7/25 anonim válasza:
Tegnap koncerten voltam ahol egy jóképű srác belemarkolt a hátsómba....most ment el tőlem:)
9/25 anonim válasza:
#7 úgy kell azt, marasztalni kell.
10/25 anonim válasza:
7 vok újra
Igen a Magdi koncerten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!