Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A szexéhes férfiak lefekszenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexéhes férfiak lefekszenek nőkkel akkor is ha elsősorban a féfiakat preferálják? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy férfi ismerősöm akire illik a "szexéhes" jelző de csak férfiakkal létesít szexuális kapcsolatot, nővel akkor sem, ha valami oknál fogva (elég valószínűtlen) az felkínálkozna neki. Elsősorban az érdekelne, hogy mi állhat emögött?
2023. okt. 17. 01:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

"Elsősorban az érdekelne, hogy mi állhat emögött?"

🤦 Nyilván az, hogy homoszexuális

2023. okt. 17. 04:07
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Én is ebbe a kategóriába esek bele, elég nagy a szexuális étvágyam. Napi szinten igényelném, 2-3 menetet is bírok, de nincs az a kétségbeesési szint, hogy egy nővel feküdjek le, mert én egy ősmeleg vagyok. Sose csókoltam még nőt sem meg, mert kapaszkodj meg fszt szeretek szopni, mert ©meleg™ vagyok. Ha egy lakatlan szigeten rekednék egy nővel hamarabb vágok lyukat egy ananászra és kúrom meg azt, minthogy nővel legyek.
2023. okt. 17. 05:26
 3/11 anonim ***** válasza:
9%

Én elfgadom, hogy a saját nemedhez érzel erős vonzódást (mert mindenki oda dugja a farkát és azt kap be, amit akar) de azért ennyire ne húzd már le a nőket.

Ha apád is olyan lett volna, mint te, akkor meg sem születtél volna.

Nem megsértődni kell, de a természet jól kicseszett veletek melegekkel.

A normális az, hogy nő és férfi létesít kapcsolatot.

Te nem tehetsz arról, akinek születtél.

Amiről tehetsz, az a véleményed a nőkről.

2023. okt. 17. 06:00
 4/11 anonim ***** válasza:
98%

2# vagyok, most akkor amiért kb 8 éves koromtól tudom, hogy meleg vagyok és az életem során még csak eszembe sem jutott, hogy akár egy nőt is megcsókoljak, az azt jelenti, hogy lehúzom a nőket? Egy szóval sem utaltam arra, hogy utálom a nőket, vagy lenézném őket, eszeteknél vagytok? Egy meleg még a legszélsőségesebb esetben se feküdne le nővel, mint ahogy egy hetero férfi se feküdne le férfival, most akkor ez a nők lenézése vagy mi az isten?

A természetnek meg hálás vagyok hogy ez lettem, így legalább nem csúszik be gyerek(nem vagyok családcentrikus, még mielőtt ideírja valaki, hogy gyerekgyűlölő is vagyok), több időm, energiám és pénzem marad arra, hogy a saját jólétemet bebiztosítsam, igen, mert nekem ezek a prioritásaim, nem az hogy házasodjak meg örökbefogadjak. A nőkről pozitív a véleményem, lévén, hogy az összes munkatársam és barátom 90%-ban nő, csak egyszerűen nem akarok velük lefeküdni, mert szexuálisan nem izgatóak.

Az meg hogy mi normális, meg mi nem, hagyjuk inkább. Kétezer éve normális volt boszorkányt égetni, most megnézném, ahogy valaki rágyújtja az épületet az EZOtv-s mágusokra. Az, meg hogy ha apám is bųzi lett volna én se lettem volna, na bumm, mondj valami újat, ha anyádnak 4 lába lett volna, asztal lenne, nem?

2023. okt. 17. 06:17
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Kár veled még jó értelemben is vitatkozni,mert máris támadóan kezeled a helyzetet.

További szépet neked.

2023. okt. 17. 06:27
 6/11 anonim ***** válasza:
98%
Ez nem vita, hanem egy téves megállapítás a részedről, hogy én lehúzom a nőket, erre reagáltam. Nem értem hol, vagy hogy támadok, csak megvédem a saját nézeteimet; ha túl nyers lennék, bocs, ugyanezt selyemköntösben is prezentálni tudom, a lényeg akkor sem változik. Velem lehet vitatkozni, de én alá is támasztom a véleményem, nem gondolok hozzá többet semmihez; a logikus nézeteimet pedig megvédem.
2023. okt. 17. 06:59
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Jöttem ide jókat nevetni a kommenteken.

Sikerült is.

Szánalom ami itt megy.

Az egyik férfi létére faszt szopkod, a másik meg azt próbálja elmagyarazni, hogy a nő jobb.

🤣

2023. okt. 17. 08:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

2 es

Jó lehet veled ha annyit bírsz;)

2023. okt. 17. 09:24
 9/11 anonim ***** válasza:
96%
Egyszeű a válasz. Ha Bi, pan, stb. akkor igen, ha kő meleg akkor nem. Mit kell ezen ennyit rágódni?
2023. okt. 17. 10:25
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Sziasztok hidegek!
2023. okt. 17. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!