Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel szoktátok lenyűgözni azt a fiút, akivel ismerkedtek?
Úgy értem, hogy randizgattok, ismerkedtek, és az elején valamivel próbáljátok elcsábítani, imponálni.
Például izmos test, viccek, bűvésztrükkök, lexikális tudás?
Nektek milyen stratégia vált be?
Azzal,hogy magamat adom és nem pózolok, nem színészkedem és főleg, megmondom,mi az amit tetszik,mi az ami nem.
Lenyűgözés és hódítás nálam nem játszott sosem, játszmázásnak tartom.Mástól sem szeretem az ilyet.
Nekem eddig ez mindig bevált ismerkedésnél és kapcsolatban is.
Értem amit mondasz. De akkor heteroknál ez a csábítás/udvarlás miért alap? Például ha egy fiúnak tetszik egy lány, szeretné randira hívni, akkor igyekszik lenyűgözni, hogy együtt legyenek. Ilyenkor például kedveskedik, ajándékot vesz (virágot például), bókol, elmegy kondizni mert az a lányoknak tetszik, kinyitja az ajtót, fizet a vacsoránál, próbálja megnevettetni a lányt, haza kíséri, stb. Akkor nálad, vagy inkább úgy kérdezem melegeknél semmi ilyesmi nincs?
Csak találkozunk, beszélgetünk és ennyi?
Elmondanám,de hosszú lenne,mármint ide leírni:)
De udvarlós vagyok amúgy !
Nálam az első tali csak beszélgetés,egy séta,vagy egy kávé.Ott már lehet érezni,hogy lesz-e több,akkor is,ha a másik nem mondja ki.
De ekkor már figyelek a másikra,és megtudom,mi a kedvenc étele,itala,filmje,stb.
Ha folytatjuk,akkor másodszorra már valamelyik kedvenc a képben van,egy olyan filmre hívom meg,vagy olyan sutivel kedveskedem.Sok a beszélgetés még mindig,és igyekszem felmérni,mennyire komoly az elképzelése.
Sok humorral és ami fő, egymásra figyeléssel! Kérdezek róla,életéről,hobbijairól. Exről nem esik szó!
Másodiknál már van ölelés és csók is,ha úgy alakul.Szeretek hozzá érni,megsimítani a kezét.Virág már csak kapcsolatban van :)
De nem villogok előtte, hanem úgy viselkedem,mint szoktam.Hiszen azt az oldalam látja úgyis mindig.És én is így szeretem mástól.
Csak kapcsolatról lehet szó,itt nem szex,nem alkalmi van -nálam ez nem játszik egyik sem.
Sokan nem kedvelik az udvarlást, de meglepően sokan igen,csak nem beszélnek róla, vagy nem mernek...
Azzal ,hogy termeszetes vagyok es laza. Szerencsere alapvetoen kozvetlen szemelyisegem van, es emiatt nem parazok egy-egy randi elott. Altalaban ez jol szokott sikerulni es ertekelik azt hogy nem jatszom az agyam es nem szineszkedek.
A humor fontos szamomra. Meg mivel mely a hangom ezt szexinek szoktak talalni meg azt h 188 vagyok 😁🤣 bar ez nem az en erdemem
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!