Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek melegként WhisperTon-ról?
Azért itt teszem fel a kérdést, mert ő meleg, és melegek véleményére vagyok kíváncsi.
Nagyjából eddig ennyit is tudtam róla, hogy meleg, influenzás (mármint, "influenszer" 🤷🏻♂️), illetve láttam róla pár képet és pár másodpercig videóban. De nem szeretek külső alapján ítélni, bár azért adott egy elég erős első benyomást...
Aztán most megnéztem ezt a kis összefoglaló videót róla (ami szerintem nagyon jó lett 😂)
Én őszintén nem szeretek ítélkezni, tudom mindenkinek más az ízlése, de egyszerűen nem értem, hogy lehet valaki ilyen? És hogy lehet, hogy valaki ezt a stílust/őt vonzónak találja?
Ő nagyon utánozza az amerikai inglukat ezekkel az eltúlzott gesztusaival.
Szerintem róla jó véleménnyel nincs senki.
Az elfogadás mögé bújva provokál.
Egy celebnek el kell tudnia adni magát valamivel. Tehetségük általában nincs, így marad a polgárpukkasztás. Ez az ember a szélsőségesen sztereotíp homoszexuális viselkedésben találta meg a népszerűséget és a profitot.
Az sem biztos, hogy meleg.
Milliós megtekintések magyar nyelvű videók alatt azért nem kis kunszt. Valamit nagyon jól csinált, bármit is csinált.
Kinézetre hát, láttam már cifrábbat is ez még távolról sem annyira extrém. Stílusra, személyiségre pedig szerintem még mindig tűrhetőbb mint néhány önmagát normálisnak gondoló ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!