Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szexelnél egy nagyon csúnya...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelnél egy nagyon csúnya férfival?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy van valaki aki nagyon csúnya, de ápolt, a teste is mondjuk hogy bejön, és szimpatikus is. Szexhavernak bevállalnád?
2023. okt. 13. 22:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
benéztem a kategóriát is bocsi
2023. okt. 14. 19:07
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan, nem is kevés, akiknek ez valami fétis lehet.Mert tudok olyanról,hogy értelmes és jóképű,jó kinézetű fiatal srác valami megdöbbentően ronda és erőszakos öreggel volt többször is.

Korai huszonéves a srác és az öreg minimum 60-65...Nem pénzes,nem ez van a háttérben.

Ilyenkor elgondolkodom, mi miért lehet-de nem lettem okosabb.

2023. okt. 15. 04:09
 23/24 A kérdező kommentje:
Oké, akkor talán nekem is van némi reménysugár :D nem vágyom sokra, csak valakire akivel el lehet beszélgetni meg kalandozni :)
2023. okt. 15. 11:16
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező hány éves vagy?

Milyen kalandot keresel?

2023. okt. 15. 13:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!