Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnél egy nagyon csúnya férfival?
A csúnyát, hogy érted?
De igen bevállalnám.
Senki sem vállalná be úgy őszintén, és ezt saját tapasztalat alapján mondom. Pikkelysömöröm van a hajvonalam mentém, a homlokomon, füleim mögött. Kezelve van, de mégis bszott rondán néz ki. Társkeresőn ne tudd meg milyen üzeneteket szoktak nekem írni ezzel kapcsolatban, az aidsestől kezdve a quasimodoig van minden, pedig arcra nem vagyok csunya egyáltalán.
Szóval aki ronda, vagy hozzám hasonlóan bőrbeteg pasival lefeküdne, vagy esetleg még párkapcsolatot is szeretne az vagy hazudik, vagy annyira kanos már, hogy bárkivel lefeküdne, hogy kiürüljenek a golyójai.
8 as
De azért valami össze szokott jönni? Azért biztos van akit nem zavar?
8as vagyok. Eddig 2 pasival jutottam el odáig, hogy találkoztunk is, az egyikkel nem egymást kerestük a másik meg szerintem nem számított rá, hogy ennyire brutálul nézek ki, pedig fotókon is látszik, nem photoshoppolok, végig undorral nézett rám. Nem volt kellemes.
Úgy őszintén meguntam ezt, már nem ismerkedem, nincs értelme.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!