Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szexelnél egy nagyon csúnya...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelnél egy nagyon csúnya férfival?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy van valaki aki nagyon csúnya, de ápolt, a teste is mondjuk hogy bejön, és szimpatikus is. Szexhavernak bevállalnád?
2023. okt. 13. 22:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Bevállalnám, ha a fogsora nem taszító számomra.
2023. okt. 13. 22:19
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

A csúnyát, hogy érted?

De igen bevállalnám.

2023. okt. 13. 22:32
 3/24 A kérdező kommentje:
Hát egyszerűen nem szép az arca, hülye arberendezés, és mondjuk sok anyajegye van, de nem ilyen óriásiak, kicsik, de sok, hülye orr, fül stb, ilyenek. De azért nem egy Smeagol :D
2023. okt. 13. 22:36
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

3 as

Akkor is beválallnám :)

2023. okt. 13. 22:40
 5/24 A kérdező kommentje:
drágaszágom :D
2023. okt. 13. 23:32
 6/24 anonim ***** válasza:
82%
Fúj
2023. okt. 14. 00:00
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Sötétben minden ember egyenlő. 😉😊
2023. okt. 14. 00:55
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Senki sem vállalná be úgy őszintén, és ezt saját tapasztalat alapján mondom. Pikkelysömöröm van a hajvonalam mentém, a homlokomon, füleim mögött. Kezelve van, de mégis bszott rondán néz ki. Társkeresőn ne tudd meg milyen üzeneteket szoktak nekem írni ezzel kapcsolatban, az aidsestől kezdve a quasimodoig van minden, pedig arcra nem vagyok csunya egyáltalán.

Szóval aki ronda, vagy hozzám hasonlóan bőrbeteg pasival lefeküdne, vagy esetleg még párkapcsolatot is szeretne az vagy hazudik, vagy annyira kanos már, hogy bárkivel lefeküdne, hogy kiürüljenek a golyójai.

2023. okt. 14. 04:05
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

8 as

De azért valami össze szokott jönni? Azért biztos van akit nem zavar?

2023. okt. 14. 05:23
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

8as vagyok. Eddig 2 pasival jutottam el odáig, hogy találkoztunk is, az egyikkel nem egymást kerestük a másik meg szerintem nem számított rá, hogy ennyire brutálul nézek ki, pedig fotókon is látszik, nem photoshoppolok, végig undorral nézett rám. Nem volt kellemes.

Úgy őszintén meguntam ezt, már nem ismerkedem, nincs értelme.

2023. okt. 14. 07:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!