Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osváth Zsolték esküvője alapján egyértelműen Patrik a lány a kapcsolatban?
Dobták a csontot az ilyen hozzászólóknak
De jól tették, rágjátok csak.
11es
Rágja aki akarja. De nagyon zavaró, hogy a házassàg szentségét ilyenekkel járatják le.
Én eddig mindig Zsoltit éreztem, hogy a női szerepben van. Olyan mint egy erőszakos debella nő, Patrik meg a nyüzüge papucs férfi mellette aki mindenre bólogat.
Egyébként korábban Zsolt traviként kereste a kenyerét. Ott se gondolnám hogy nőnek öltözve, aktív szerepben lett volna...
Leszögezném, hogy meleg vagyok, de a hányinger jön rám ettől az embertől. Állandó szófosása van, 2 perc után már azt se tudom miről beszél stb. Azzal sincs bajom, hogy összeházasodnak, a bajom azzal van, hogy nyilvános eseményként veszik ezt az esküvőt, medializálják. Én személyesen izléstelennek tartom a másik pasas fehér ruháját.
Nem akarok ilyen öngyűlölő melegként hatni, de az lmbtq meg az ehhez hasonló melegjogokért harcoló szervezetek azt üvöltözik telepofával, hogy a heterók utálják a melegeket azért, amit a magánéletükben csinálnak a 4 fal között. Mert ugye senkinek semmi köze, hogy én otthon privátban mit csinálok, kinek a mijét simogatom stb. Erre itt van egy nyilvános provokáció esküvő formájában. Most akkor ez magánügy, vagy nyilvános ügy? Nem gondolom, hogy a szomszéd fiatal pár esküvőjéről is lenne cikk a Blikken. Úgyhogy a Zsolti is tehet egy szivességet a hippokrita seggével és húzzon el az országból, legalább egy provokátorral kevesebb lesz. A többségi hetero társadalom teljesen leszarná az lmbtq embereket, de egyszerűen nem tudják, mert állandóan hergelik őket az ilyen Zsoltik, az a pedofil meleg tanár, meg ezek a lmbt szervezetek és az arcukba tolják kéretlenül.
Romokban az egészségügy, nincs tanár, a fiatalok mennek nyugatra, omlik össze a gazdaság, de a lényeg az, hogy az Osvát Zsolti férjhez ment. Remélem az lmbt többletjogokat nem csak én érzem harmincadrangú problémának.
Minden egyes szavával egyetértek a 15-ös válaszolónak!
Egyébként mint ember sem valami szimpatikus Osvát úr.Folyton beszélő,nyughatatlan és a kritikát elviselni nem tudó divatmajomnak tartom.Férfiben az ilyen örökké beszélő, mosoly albumokat nem tudom elviselni.
"De nagyon zavaró, hogy a házassàg szentségét ilyenekkel járatják le."
A házasság nem szentség, hanem egy polgári jogi fogalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!