Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak szerintem lett sokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem lett sokkal kevesebb a normális ember a Planetromeón, mióta ez az új felület van?

Figyelt kérdés

Amikor még a régi felület volt, akkor sikerült ott pasit találnom, 4 évig együtt voltunk, mire visszamentem már az új felület volt, és mintha kicserélődtek volna az emberek.

Amikor még a régi felület volt, sokkal több új regisztráció volt, nagyobb volt az élet, több volt az új felhasználó.

Most gyakorlatilag 2 új regisztráció volt mostanában a környékünkön, minden beszélgetés elhal, mintha az emberek nem is akarnák azt fenntartani, az egész oldal olyan mintha lassan kihalna.

(Vidéki tapasztalatokról beszélek)

2023. okt. 8. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt gondolom.

Jó, régebben is azért a tagok nagyja degenerált barom volt, de azért voltak szép számmal normálisak is köztük. Mostanában extrém ritka, ha valaki olyat találok, aki egyáltalán a bemutatkozásomat képes elolvasni és értelmezni, a komolyabb dolgokról már nem is beszélve.

De az is igaz, hogy arányaiban sokkal kevesebb tag van. Vidéki, megyei jogú város környékén élek, de a városban, és 20 km-es körzetében egy év alatt talán kb. 5 30 alatti regisztrált. Az ötből három utána fel sem nézett az oldalra, kettő meg megrekedt a "szia szopsz ma" (kérdőjel lemaradt) színvonalnál. Nem vagyok az alkalmo kalandok ellenzője, de azért a farkát is csak annak kapom be szívesen, aki azért emberileg is értelmesnek tűnik.

Igazából az az oldal az iskolapéldája annak, hogy hogyan kell egy egyszer már befutott szolgáltatást sárba döngölni. Nem azonnal, hanem szépen, lassan, elhibázott döntések sorozatával.

2023. okt. 8. 22:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én tavaly január óta nem vagyok fent, akkoriban még azért voltak normális emberek (legalábbis a környékemen). Hogy most mi a helyzet arról nem tudok nyilatkozni, de ha ez igaz amit írsz erre a környékre is, akkor az eléggé elszomorító...
2023. okt. 8. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Eddig se voltak ott normális emberek, 99%ban csak idióták vannak fenn, ráadásul sokan nyomulnak az ezeréves fotóikkal. Amikor pár hónapja felnéztem az egyik állandó tag, akire még időszámításunk előttről emlékeztem 2015ben és most 2023ban is ugyanúgy 27 éves, ugyanazzal a képpel, mint anno.
2023. okt. 8. 22:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én tegnap regisztráltam életemben először, de kb. 1 órára rá töröltem is magamat onnan. Szerintem kaptam egy olyan 20 üzenetet, amiben vagy dickpic vagy olyan írás volt, hogy megdughatna-e, megdugnám-e, leszophatna-e, leszopnám-e, ha fizet 10 ezer forintot, akkor is leszopnám-e.

Hallottam amúgy róla, de nem gondoltam volna, hogy ennyire gánya hely. Kb. index forúmjának a szintje..

Szerintem aki teheti, kerülje..

2023. okt. 9. 12:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Úgy egészében és általában kevesebb már a normális ember.Mindenhol.

Olyan kitekert lett az egész,hogy ha valakinek nincs valami fétise,vagy perverz igénye, akkor azt le se xa.ják...

Persze nem azt mondom ezzel,hogy frakkban és névjegykártyával kell ismerkedni,de sokunk véleménye az,hogy az ismerkedés,a kapcsolatok az emésztőgödör szintjén vannak egy ideje ...

2023. okt. 11. 04:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Minden normálisabb szerint is, sajnos... :/
aug. 17. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!