Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ilyen nehéz normálisat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz normálisat fiút találni tartós kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Hosszú ideje próbálkozok és nem sikerül. :(

Vagy lelép mással, vagy kiderül hogy csak szex. Vagy kamus, iszik stb.

Elvagyok keseredve már.

U.i.: Közben tevékenyen építem magam, sportolok, kozmetikushoz járok, hogy egyre jobb és jobb legyek. Szóval nem vagyok igénytelen vagy ilyesmi.

2021. máj. 20. 23:33
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem csak egyszerűen olyan pasikat találsz mindig akiket csak a dugás érdekel és nem normális. De nyugi vagyunk még páran akik tudnak szeretni is. Biztos megtalálod az igazit. Ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan
2021. máj. 20. 23:47
 2/32 anonim ***** válasza:
89%
Aki ilyesmiről panaszkodik, általában nála is van valami probléma. Teljesíthetetlen vagy túl egyedi elvárások, vagy alapból rossz személyisége van, csak nem ismeri fel saját magán hogy milyen viselkedésbeli hibákat vét. A jó pasik nem maradnak sokáig a piacon.
2021. máj. 21. 00:39
 3/32 A kérdező kommentje:
És hogyan találhatnám meg azt a hibát, amiről nem tudok?
2021. máj. 21. 00:47
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos eleg nehez. Hiaba jarsz kozmetikushoz, ettol meg mindenkinek csak szexre fogsz kelleni:D magam sem ertem miert van ez igy, eleg kiabrandito:(
2021. máj. 21. 05:25
 5/32 anonim ***** válasza:
83%

Lehet fura koncepció, de.. minél jobban nézel ki, minél többet sminkelsz, cicomázod magad annál több olyan pasi fog jönni, aki csak csak a snu snura hajt.

Nem tudom milyen vagy, hány éves vagy, vagy hogy milyen hobbik érdekelnek, de én a helyedben a közös érdeklődési körök alapján indulnék el, ha párkapcsolatról van szó. Szerencsésebb, ha ez a téma nem az edzés :)

Továbbá, mivel senki nem szent, még Te sem, így úgy tippelem, hogy a sportos pasik felé nyitsz, mondván hogy Te is adsz magadra... ezzel az a baj hogy egy fiatal sportos pasinak van olyan kisugárzása, hogy tapadjanak rá a lányok, igy válogatni fog,néha beteszi enneknéha annak...

Én a helyedben a külsö dolgok fejlesztése helyett áttérnék a belsö dolgokra és a párkapcsolati kérdés helyett az önfejlesztésre feküdnék rá.

2021. máj. 21. 06:23
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
"És hogyan találhatnám meg azt a hibát, amiről nem tudok?": összeírod az eddigi kapcsolataidat, mi volt benne jó/rossz. Mi lehetett/mi volt a valós hiba a végén? Mi az elvárásod a másikkal szemben? Te mit tudsz nyújtani cserébe? Te milyen vagy? Min kellene önmagadon változtatni?
2021. máj. 21. 06:40
 7/32 anonim ***** válasza:
78%

Hagyjuk már ezt az elvárásfelsorolás-mitadokcserébe cimű maszlagot. Ez egy akkora hülyeség ez az elemzéseken alapuló kapcsolat.

Megismerkedek valakivel és vagy visz magával az egész, agyalaás-elemzés nélkül (mert vonz az egész lénye), vagy nem. Ennyi a titok.

Ha már filozol, hogy ez igy nem jo benne, az meg igen, azt már b...szhatod, soha nem lesz felhőtlen, mert azon agyalsz : jaasj csak nehogy megint az legyen amit utálok benne dtb stb.

2021. máj. 21. 08:39
 8/32 anonim ***** válasza:
81%
Nekem írhattok 21/F
2021. máj. 21. 09:25
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
#7 Attól hogy nálad így van, nem jelenti azt, hogy másoknál is. Nem minden ember ugyanúgy működik és sokféle felfogás van a kapcsolatokról.
2021. máj. 21. 10:46
 10/32 kovpet ***** válasza:
74%

"És hogyan találhatnám meg azt a hibát, amiről nem tudok?"

"Elvagyok keseredve" --> El vagyok keseredve.

Ez könnyű volt, szívesen :)

2021. máj. 21. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!