Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz normálisat fiút találni tartós kapcsolatra?
Hosszú ideje próbálkozok és nem sikerül. :(
Vagy lelép mással, vagy kiderül hogy csak szex. Vagy kamus, iszik stb.
Elvagyok keseredve már.
U.i.: Közben tevékenyen építem magam, sportolok, kozmetikushoz járok, hogy egyre jobb és jobb legyek. Szóval nem vagyok igénytelen vagy ilyesmi.
Lehet fura koncepció, de.. minél jobban nézel ki, minél többet sminkelsz, cicomázod magad annál több olyan pasi fog jönni, aki csak csak a snu snura hajt.
Nem tudom milyen vagy, hány éves vagy, vagy hogy milyen hobbik érdekelnek, de én a helyedben a közös érdeklődési körök alapján indulnék el, ha párkapcsolatról van szó. Szerencsésebb, ha ez a téma nem az edzés :)
Továbbá, mivel senki nem szent, még Te sem, így úgy tippelem, hogy a sportos pasik felé nyitsz, mondván hogy Te is adsz magadra... ezzel az a baj hogy egy fiatal sportos pasinak van olyan kisugárzása, hogy tapadjanak rá a lányok, igy válogatni fog,néha beteszi enneknéha annak...
Én a helyedben a külsö dolgok fejlesztése helyett áttérnék a belsö dolgokra és a párkapcsolati kérdés helyett az önfejlesztésre feküdnék rá.
Hagyjuk már ezt az elvárásfelsorolás-mitadokcserébe cimű maszlagot. Ez egy akkora hülyeség ez az elemzéseken alapuló kapcsolat.
Megismerkedek valakivel és vagy visz magával az egész, agyalaás-elemzés nélkül (mert vonz az egész lénye), vagy nem. Ennyi a titok.
Ha már filozol, hogy ez igy nem jo benne, az meg igen, azt már b...szhatod, soha nem lesz felhőtlen, mert azon agyalsz : jaasj csak nehogy megint az legyen amit utálok benne dtb stb.
"És hogyan találhatnám meg azt a hibát, amiről nem tudok?"
"Elvagyok keseredve" --> El vagyok keseredve.
Ez könnyű volt, szívesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!