Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ilyen nehéz normálisat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz normálisat fiút találni tartós kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Hosszú ideje próbálkozok és nem sikerül. :(

Vagy lelép mással, vagy kiderül hogy csak szex. Vagy kamus, iszik stb.

Elvagyok keseredve már.

U.i.: Közben tevékenyen építem magam, sportolok, kozmetikushoz járok, hogy egyre jobb és jobb legyek. Szóval nem vagyok igénytelen vagy ilyesmi.

2021. máj. 20. 23:33
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Ettől értelmesebb választ nem tudnál, utolsó?

Nem vagyok túl vicces hangulatban.

2021. máj. 21. 11:29
 12/32 anonim ***** válasza:
61%

Lehet túl magas, értelmetlen elvárásaid vannak.

Mondjuk a kozmetikus egy kicsit erős... sokan a fiús fiúkat szeretik (én is), nem pedig a búzikat.

Javaslom, hogy keress egy impotens fószert, akinek nincsenek szexuális igényei, és élheted mellette sznob világodat.

2021. máj. 21. 11:45
 13/32 kovpet ***** válasza:
100%

Ennél értelmesebb, nem ettől értelmesebb :)

Amúgy nem tudok, szar a helyzet, nekem sem volt senkim évezredek óta. Jó, annyi azért nem, de annyinak tűnik. Ez van, jobb helyre kellett volna születnünk.

2021. máj. 21. 11:46
 14/32 anonim ***** válasza:
24%
Egyébként nagyon helyesen leírta valaki, hogy a létige közbeiktatásával az igekötő elválik az igétől. Tanulj meg először helyesen írni, aztán játszd a sznobot.
2021. máj. 21. 11:48
 15/32 A kérdező kommentje:

Férfias fiú vagyok, ezzel nincs gond.

Nagyon jól tudok helyesen írni ebben biztos lehetsz.

2021. máj. 21. 11:59
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok, benéztem a kategóriát, bocsi
2021. máj. 21. 12:06
 17/32 anonim ***** válasza:
85%

"Nagyon jól tudok helyesen írni ebben biztos lehetsz."

Szövegközpontozás sem megy:DD

--> Nagyon jól tudok helyesen írni, ebben biztos lehetsz!

2021. máj. 21. 12:15
 18/32 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de tárgytalan minden komment amit írsz.

Szevasz!

2021. máj. 21. 12:47
 19/32 anonim ***** válasza:
89%

Alapból az a gond, hogy a melegek többsége azt a szót,hogy párkapcsolat, vagy komoly kapcsolat , szinte szitok számba megy.

Egyáltalán nem akarnak "elköteleződni", mert az ide -oda ugrálás jobban tetszik nekik.

Amikor valakit megunnak, akkor lepattintják, vagy eltűnnek....

Tisztelet azoknak, akik nem ilyenek...tízből egynek...

2021. máj. 21. 18:24
 20/32 anonim ***** válasza:
80%

Fuu már bocsánat, de én az olyan válaszokat annyira nem tudom hová tenni, amikor így elkezdenek a kérdező helyesírásával foglalkozni... Lehet, hogy csak elgépelte, vagy ha nem, akkor sem az a lényeg.

A másik meg hogy szerintem attól, hogy egy férfi ad magára és kozmetikushoz jár még nem lesz sznob meg lányos fiú. Ez már a 21. század. Teljesen normális, ha a férfiak is adnak a külsejükre, és az a szomorú, hogy ezekszerint még a melegek körében is divat a szexizmus...

Na mind1 a kérdésedre válaszolva hát nem vagy könnyű helyzetben. Tudom, mert hasonló cipőben járok. Én is már évek óta fejlesztem magam egyre jobban próbálom magamból kihozni a maximumot, és hát jólesne már egy barát. xd De tényleg nagyon nehéz találni, mert aki így nagyon megfog engem az persze csak szexet akar... Aki meg kapcsolatot keres, az sajnos vagy nagyon alulművelt, vagy bunkó, vagy pedig hát nem mondok ilyet szívesen, de hát nem az esetem. Szóval csak az a lényeg, hogy ki kell tartanunk, és elvileg akkor fog eljöni, amikor a legkevésbé számítunk rá. :D

2021. máj. 21. 23:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!