Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan piszok nehéz komoly kapcsolatra normális fiút találni?
Ha megmondom, hogy komolyra keresek, akkor mindig eltűnnek.
Dugni persze jönnének azonnal, szóval nem a külsőmmel van a baj.
(Remélem a belsőmmel se, bár az még nem derül ki olyankor amikor csak pár napja chat-elünk)
Az egyessel nem kifejezetten ertek egyet. Szerintem teljesen más az ismerkedés ha le van dumálva, hogy komolyat kerestek mindketten vagy csak dugni jártok össze.
Legalábbis nekem a komoly kapcsolat esetében nem fér bele az első-második randin a szex stb.
Szerintem nem nehéz, legalábbis nekem nem okoz nehézséget. A legtöbb meleg itt gyk-n nagyon lehetetlennek tartja az ismerkedést, és azt hogy lehet-e egyáltalán komoly kapcsolat melegek között, de saját magukban van a hiba és ezért tapasztalják ezt.
19/f
Aki már az elején eldönti, hogy csak komoly kapcsolat érdekli,a nem fog alkalmizni.
És fordítva is igaz !
De az is igaz, hogy sokan azért zárkózunk be, valamilyen szinten, mert csalódások és átverések értek minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!