Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, hogy vállaltátok fel másságotokat? Hogy fogadták a környezetetekben lévök?
Általában arra kíváncsiak itt az emberek hogy a közvetlen család hogy fogadta, de engem most inkább a munkatársak, távolabbi ismerösök, rokonok reakciójára lennék kíváncsi.
Illetve az is érdekelne, hogy hogyan jutottatok el odáig, hogy mertétek vállani magatokat ilyen nagyobb körben. Mennyi ideig küzdöttetek a dologgal? Kiváncsi lennék a történetetekre.
Én még messze állok ettől, csak pár ember tudja rolam hogy meleg vagyok, de egyre erösödik bennem hogy jobb volna ha mindenki megtudná. Meg lenne a 3 napig tartó pletyka a munkahelyen, a rokonok között aztán kész.
De közben meg senkinek semmi köze hozzá, minek reklámozni, plusz párom sincs. Szoval ilyen kettös érzéseim vannak a felvállalással kapcsolatban.
Plusz azért kicsit tartok attól hogy ezzel hátrány érne a munkahelyen, elvileg nem kéne, de sose lehet tudni.
#10:
Ahogy az #5 is írtam vannak olyan munkakörök, ahol -hazai ügyfelek előítélete miatt- többnyire elfogathatatlan még a biszexualitás is. Sajnos. Ilyen esetben mit tennél?
5 ős a volt munkahelyed nem alkalmas a működésre, miaz hogy ki tettek mer meleg v mi a volt meló helyed neve?
Kibaszok én velük és utána lehet reklomálni
Én vagyok a 8-as. Sajnos nincs fejlemény.
Most jó egy év után szinte úgy olvastam a többi közt a saját válaszomat is, mintha most találkoztam volna vele először. Megfeledkeztem erről a kérdésről, pedig fontos. Kár, hogy nem jött sokkal több válasz.
Nálam annyi változott, hogy az egyik kollégának elmondtam. Bár inkább mondanám egy közeli barátomnak aki egyben a kollégám is. Elfogadta, azt mondta hogy ez nem változtat semmin sem, az vagyok aki eddig voltam.
Amióta elmondtam neki azóta annyira nem rágodom már ezen a témán. Akinek el akartam annak már elmondtam, a többinek semmi köze hozzá. A családban vannak emberek még akik nem tudják, és közülük csak 1 valaki van aki necces lehet, de igazából nem érdekel. Fontosabb az hogy azok akik nekem fontosak azok tudják és elfogadnak.
Egyébként közben találkoztam valakivel akivel tervezgetjük a közös jövőt. Ő is hasonlóan gondolkodik a dologgal kapcsolatban mint én.
#16: valóban kár, hogy nem jött több válasz, más tanácsait, tippjeit és tapasztalatait mindig jó olvasni.
Egyébként én úgy gondolom, ha 35-36 éves korodig tényleg soha nem volt barátnőd vagy nagyon-nagyon régen, (mondjuk 15-20 éve pl.) akkor az emberek azért már gyanakszanak. Én amúgy munkatársaknak csak akkor mondanám el, ha egy nagy nyugati multinál dolgoznék BP-n, mert egy ilyen helyen egy fokkal elfogadóbbak az emberek. Egyrészt a vállalati kultúra is megköveteli ezt, másrészt több a fiatal/magasan képzett/expat.
Egyébként rólam sem tudja senki, bár jó lenne 1-2 embernek elmondani... Nehéz ügy, amikor mindenki heteronak ismert meg, aztán egyszer csak elmondani, hogy lényegében csak a társadalmi és családi nyomás miatt volt barátnőm, de mindig is a fiúk vonzottak jobban 😉
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!