Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz ha nagyobbnak hat a farkam de mondom hogy mekkora?
Figyelt kérdés
16cm de képeken mindenki szerint nagyobb. Akkor is ennyit mutat a vonalzó. Miért kell azt írni hogy kamu kép? Miért vonnak kétségbe? Mit tanácsoltok?2023. szept. 30. 11:05
1/9 anonim válasza:
Most dicsekedni jöttél ide? :D
2/9 anonim válasza:
Most biztos lesz aki azt fogja mondani azért látszik nagy(obb)nak, mert alacsony vagy. Én nem tudom, de volt már hogy az enyémet is túlbecsülték, volt aki azt hitte 20cm, pedig magas vagyok.
Talán azért van mert sok nyomi mindig ráhazudik pár centit a sajátjára és azokhoz viszonyitják a lányok.
3/9 anonim válasza:
Ouch. Most látom hogy homoszexualitás kategória. Elnézést, így már értitek előző hozzászolásom utolsó szava mit keres ott
4/9 anonim válasza:
Nekem is 16. Es aképen nagyobnak látszik 175 magas vagyok es 34. Ugyhogy
5/9 anonim válasza:
Ne mondjad h mekkora, probléma megoldva
6/9 A kérdező kommentje:
16 nem nagy… nem dicsekvés. Nem mondom csak ha kérdezik de kérdezik…
2023. okt. 1. 00:31
7/9 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen, snapen küldtem, mondtam mekkora és azt hiszik, hogy kamuzok és kevesebbet mondok. De annak meg mi értelme? Mindenki többet szokott, aki kamzuzik ebben.
8/9 anonim válasza:
Szerintem sokan nincsenek amúgy képben azzal teljesen, hogy mekkora is pl egy 16 centis farok. Nagyon sokan ráhazudnak 1-2 centit a sajátjukra, lehet az tolja el egy kicsit, hogy mekkorának látják. Bár szerintem ez még a jobb eset, inkább nagyobbnak lássa, mint kisebbnek.
9/9 anonim válasza:
Ha nem tükörből fotózod, akkor lehet olyan közel, hogy az objektív betorzít. Ezért van az, hogy arcot se fotózunk közelről nagy látószögben, hanem távolabbról és inkább tele állásban.
Egyéb esetben az alany orra kiüti a szemed, valszeg a farokkal is ugyanez történik... D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!