Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jobb, ha kisfarkú srácként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb, ha kisfarkú srácként (állva 13 cm, de cserébe bazi vastag) letolom a szőrt a farkam körül? Nagyobbnak vagy esztétikusabbnak nézhet ki úgy?

Figyelt kérdés
Akinek nagy van annak szerintem mindenhogy jól áll. Szőrrel, szőrtelen. Nem kell azon izgulnia, hogy a szőr mennyit takar. Kisebb farkúaknál mi lenne az előnyösebb?

2023. febr. 27. 08:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Nyírd le rövidre, az optikai tuning sosem ciki.
2023. febr. 27. 08:48
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
A 13 az 13 szőrrei is,anélkül is.
2023. febr. 27. 08:48
 3/15 Suetonius ***** válasza:
85%

Nyírd le. Optikai tuning + sokkal ápoltabbnak látszik borotváltan.

Én akkor kezdtem hónaljat, szerszámot borotválni, amikor rájöttem, hogy bringázás közben sokkal kevésbé vagyok büdös. :)

2023. febr. 27. 08:53
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Sokkal esztétikusabb és vizuálisan kicsit " nagyobbnak" tűnik.
2023. febr. 27. 08:55
 5/15 anonim ***** válasza:
71%

Borotváld

Sokkal esztétikusabb és higiénikusabb és optikai tuningot is ad

Amúgy ma nagyon ritka a természetes szőrös farok akár nagy akár kisebb

Hónalj borotválás meg alap

2023. febr. 27. 08:58
 6/15 anonim ***** válasza:
50%
Ilyen kicsin már az sem segít
2023. febr. 27. 09:29
 7/15 anonim ***** válasza:
87%
Lenyírhatod de lényegtelen, nem a szőr v. nem szőr fog elvinni az ágyig egyetlen csajjal sem. Ha meg már ott vagy akkor nem a kinézete számít, hanem hogy tudsz-e vele varázsolni.
2023. febr. 27. 12:43
 8/15 anonim válasza:
80%
Alapból nagyon szőrös vagyok mindenhol (szakáll, hát, még a vállam is), szóval nem borotválkozok sehol, mert hülyén néznék ki :D (rapasztalat) Max nyáron gépelem a hónaljam, de azt sem mindig. Panasz eddig nem volt
2023. febr. 27. 12:46
 9/15 A kérdező kommentje:
Értem. És ti milyen gyakran borotváljátok le? Amikor borostás újra leszeditek egyből? Megpróbálom milyen kopaszon szerintem. Lógva 10 centi így azért kilátszik a szőrből
2023. febr. 27. 18:55
 10/15 anonim ***** válasza:
93%

5-ös vagyok

Én heti kétszer letolom borotvazselével a fanszőr here és hónalj résznél hogy sima legyen.

2023. febr. 27. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!