Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jobb, ha kisfarkú srácként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb, ha kisfarkú srácként (állva 13 cm, de cserébe bazi vastag) letolom a szőrt a farkam körül? Nagyobbnak vagy esztétikusabbnak nézhet ki úgy?

Figyelt kérdés
Akinek nagy van annak szerintem mindenhogy jól áll. Szőrrel, szőrtelen. Nem kell azon izgulnia, hogy a szőr mennyit takar. Kisebb farkúaknál mi lenne az előnyösebb?

2023. febr. 27. 08:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%

Hetente két-három alkalommal borotválom a telhes fan szőrt fürdés közben, így szinte alig lesz borostás.

Ha 10 cm-es a farkad lógva, az úgy teljesen átlagos. Ezek szerint hús farkad van ha aránylag keveset nő merevedésnél. Lógva is bazi vastag?

2023. ápr. 4. 07:43
 12/15 anonim ***** válasza:
88%
Igen sokkal jobb úgy vagy ha extra rövidre nyírod. Mi nők amúgy sem szeretjük a szőrt szedegetni a szánkból... 34N
2023. ápr. 13. 12:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Vagy akár férfiasabb összhatása is lehet szőrrel. Ki tudja.
2023. máj. 13. 23:27
 14/15 anonim ***** válasza:
77%

Enyém 14 centi vagyis nemigen méretesebb. Rövidre szoktam vágni a szőrt a szeméremdombon, ágyékban, ill. a heréken. (manapság a philips oneblade 360 borotvával, body feltéttel) Abból szoktam kiindulni, én sem kedvelem a szőrt nyalni, a nőnek sem keljen a szőrt szedegetni a szájából. A kis méretből adódóan orális szexnél a partner szája közelebb van a fanszőrzethez, mint egy méretes farok esetében. Tehát, optikai tuning mellett a praktika is a szőrtelenítés, ill. rövidítése mellett szól.

(mellesleg, én is mackósan szőrös alkat vagyok. Mégsem panaszkodott még egy nő sem, hogy miért nincs nagy bozontom odalent, inkább értékelik.)

2023. máj. 14. 02:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Arra figyelj, hogy ne csupaszra borotváld, meg finoman, mert nagyon égetni fog utána.
2023. máj. 14. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!