Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb, ha kisfarkú srácként (állva 13 cm, de cserébe bazi vastag) letolom a szőrt a farkam körül? Nagyobbnak vagy esztétikusabbnak nézhet ki úgy?
Hetente két-három alkalommal borotválom a telhes fan szőrt fürdés közben, így szinte alig lesz borostás.
Ha 10 cm-es a farkad lógva, az úgy teljesen átlagos. Ezek szerint hús farkad van ha aránylag keveset nő merevedésnél. Lógva is bazi vastag?
Enyém 14 centi vagyis nemigen méretesebb. Rövidre szoktam vágni a szőrt a szeméremdombon, ágyékban, ill. a heréken. (manapság a philips oneblade 360 borotvával, body feltéttel) Abból szoktam kiindulni, én sem kedvelem a szőrt nyalni, a nőnek sem keljen a szőrt szedegetni a szájából. A kis méretből adódóan orális szexnél a partner szája közelebb van a fanszőrzethez, mint egy méretes farok esetében. Tehát, optikai tuning mellett a praktika is a szőrtelenítés, ill. rövidítése mellett szól.
(mellesleg, én is mackósan szőrös alkat vagyok. Mégsem panaszkodott még egy nő sem, hogy miért nincs nagy bozontom odalent, inkább értékelik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!