Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Hogy látszodjon nagyobbnak a farkam szűk szárú fürdőgatyában, szűk futónadrágban?
Sajnos a hideg vízben és a futás közben is eléggé összemegy a farkam. Azt szeretném hogy jól mutasson, legalább átlagos méretű és formájú legyen. Zokni nem jó mert elcsúszik es nincs pénisz formája.
Van valami jó ötletetek?
Wisen
Van már férfi pusap alsógatyába
Meg van olyan alsó is
De szerintem ne foglalkozz vele
Van aki meg azt akarja ne látszódjon.
Ha ennyire zavar, esetleg válassz olyan nadrágot amiben kevésbé látszik. De én a helyedben inkább megpróbálnám elfogadni a helyzetet. Attól hogy kitömöd, valójában nem lesz nagyobb. Ha valaki ez alapján majd azt várja hogy nagy a péniszed és mégsem az és szóvá teszi, az szerintem kínosabb mint felvállalni hogy a tested így reagál bizonyos külső hatásokra.
Amúgy is kár azon agyalni hogy mit gondolnak mások (gondolom ez a problémád), tenni kell rá magasról.
#8-as, nem a partnereimet akarom becsapni. Csupán azt akarom, hogy ha az uszodában vagy futópályán megnéz egy másik pasi, akkor szépen mutasson a farkam. Én is megnézem más pasik csomagját es nagyon izgatónak tartom, amikor szépen kirajzolódik a méretes szerszám. :)
Mereven 16cm a farkam és azzal a mérettel teljesen meg vagyok elégedve.
Akinek van esze az tudja hogy mindenkinek összemegy a hideg vízben, ahogy azt is tudja, hogy a pénisz lankadt méretének semmi köze nincs a merev méretéhez.
És amúgy pedig de, ez becsapása, mert azt akarod mutatni hogy neked milyen nagy. Na de tegyük fel, hogy bejössz egy pasinak. Szerinted milyen gáz lesz előtte kivenni a cuccost amivel nagyobbnak mutatták? De ha nem is előtte veszed ki hanem estére megbeszélést vele egy talit akkor sem tűnik fel neki? Nagyon gáz lenne és személy szerint körberöhögnélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!