Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elasztikus úszó-, kerékpáros-...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elasztikus úszó-, kerékpáros- vagy futónadrágban szerettek-e mutatkozni, és mennyire néznek meg férfiak titeket? Izgató-e ez számotokra?

Figyelt kérdés

Kort is írjatok, és olyan is írhat, aki még nem viselt ilyeneket, csak szemléli vagy tervezi, hogy fog!

Milyen van nektek, vagy milyet terveztek konkrétan venni?

2019. febr. 9. 11:47
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Én nem hordok ilyeneket, de mindig megnézem azokat a pasikat akin ilyen van. 40/f
2019. febr. 9. 11:59
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
huspéniszem vyn 1 × haverommal elmentünk bringázni feszülös naciba hát nagyon látszott ciki volt
2019. febr. 9. 12:01
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
hmm sexi..a triatlonosok,vagy bicikli versenyeket ez miatt nezem :P
2019. febr. 9. 12:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a testre tapadó sportcuccokat. Izgató ha megnéznek.
2019. febr. 9. 12:34
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
csak otthon hordok ilyeneket, ahol mások nem láthatnak benne, de másokat megnézek ilyen ruhákban
2019. febr. 9. 13:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Még nem volt rajtam ilyen, de most, hogy így mondod, egészen elgondolkoztam... El azért nem rohanok venni, de ha itt lenne valamelyikőtök, aki ezt hordja, kíváncsiságból megnéznénk már, hogy is áll ez a dolog őrajta meg énrajtam. :D 26/F
2019. febr. 9. 15:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kerékpározáshoz nekem kerékpáros nadrágom van. De csak azért mert kényelmes és kevésbé izzadok bele
2019. febr. 9. 16:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam hordani újabban már volt hogy csak úgy tömegközlekedéshez is felvettem.Igen megbámulnak sőt volt hogy fogdostak is benne tömött villamoson
2019. júl. 28. 09:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
30F utolsó voltam
2019. júl. 28. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!