Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Hogy látszodjon nagyobbnak a farkam szűk szárú fürdőgatyában, szűk futónadrágban?
Figyelt kérdés
Sajnos a hideg vízben és a futás közben is eléggé összemegy a farkam. Azt szeretném hogy jól mutasson, legalább átlagos méretű és formájú legyen. Zokni nem jó mert elcsúszik es nincs pénisz formája.
Van valami jó ötletetek?
2021. febr. 24. 10:47
11/13 anonim válasza:
Nekem is pici,futónadrágban tök lapos vagyok elől, de ez van, nem teszek oda semmit.
12/13 anonim válasza:
Teljesen megértelek és ne foglalkozz a negatív válaszokkal, tudom miért tetted fel a kérdést. A becsapás az amikor két kígyóuborkát teszel be. De vannak olyan boxerek, amik előnyösebbek és jobban mutatnak.
Pl vannak pushup hatású boxerek amiben futás meg sport közben nem csúszik hátra, hanem elöl marad, mert az alsónemű ott tartja. Attól "dombosabb" lesz de nem kitömöd hanem a saját csomagod lesz csak jobban látszik.
13/13 anonim válasza:
“Jim, használtad a peniszkremedet?” Amerikai pite.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!