Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan szerezzem vissza a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a párom bizalmát?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom, hogy romokban a kapcsolatunk, szerintem menthető, de mióta ez az incidens történt, a párom nehezen hiszi el, hogy nem fog ilyen történni.

Lényeg: találkoztam egy haverommal, de erről nem szóltam neki, mert előtte volt már vitánk amiatt, hogy utólag szoltam, így elhallgattam. De a párom látta a telómban, ahogy írok a haveromnak, hogy milyen jó volt összefutni megint. A haverom egyébként heteró, egyetemről ismerjük egymást.

Én nem tudtam, hogy a párom latta a beszélgetést, majd egyszer odacsapott ezzel, akkor persze bevallottam, hogy taliztunk. Azóta azt érzem, hogy megingott a bizalom kettőnk között. Nem is merek mással talizni, mert akkor is azt hiszi majd, hogy az illetővel pasizok.

Mit tudok tenni? Azonkívül, hogy várok, míg visszaépül a bizalma?

2023. szept. 29. 16:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%

"találkoztam egy haverommal, de erről nem szóltam neki, mert előtte volt már vitánk amiatt, hogy utólag szoltam, így elhallgattam."

Bizalmat vársz tőle, miközben nem vagy őszinte vele.

Ha a párodnak arra van szüksége, hogy előre tudjon dolgokat, akkor előre elmondod neki, amiről tudni akar. Ha ez számodra nem elfogadható, akkor nem illetek össze. A titkolózás nem megoldás.

2023. szept. 29. 20:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem értem én sem. Zavarja a párodat, hogy nem szóltál neki előtte ha mész valahova, amivel amúgy nem lenne baj, de továbbra sem szólsz neki, és most panaszkodsz, hogy a párod bizalmatlan és ez így nem jó.
2023. szept. 29. 21:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell itt semmit menteni.

1. Ne kotorjon már a telefonodban.

2. Nem kell beszámolni 0-24 hogy hol vagy, kivel meddig, mert nem vagy 12 és ő meg nem az anyád.

3. Te is minek terelsz meg hazudgálsz, ha nagyon jól tudod milyen féltékeny a pasid.

Minek vagytok együtt egyáltalán?

2023. szept. 29. 22:36
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyik hazudik, másik meg féltékeny és bizalmatlan. Mi értelme így együtt lenni? Nem tűnik stabil kapcsolatnak.
2023. szept. 30. 00:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem léptél félre miért úgy adod elő az egészet neki mintha egy félrelépést titkolnál?
2023. szept. 30. 00:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Eleve miért kellett, már az elsőt is elhallgatni?
2024. aug. 13. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!