Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan szerezzem vissza a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza a párom bizalmát?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom, hogy romokban a kapcsolatunk, szerintem menthető, de mióta ez az incidens történt, a párom nehezen hiszi el, hogy nem fog ilyen történni.

Lényeg: találkoztam egy haverommal, de erről nem szóltam neki, mert előtte volt már vitánk amiatt, hogy utólag szoltam, így elhallgattam. De a párom látta a telómban, ahogy írok a haveromnak, hogy milyen jó volt összefutni megint. A haverom egyébként heteró, egyetemről ismerjük egymást.

Én nem tudtam, hogy a párom latta a beszélgetést, majd egyszer odacsapott ezzel, akkor persze bevallottam, hogy taliztunk. Azóta azt érzem, hogy megingott a bizalom kettőnk között. Nem is merek mással talizni, mert akkor is azt hiszi majd, hogy az illetővel pasizok.

Mit tudok tenni? Azonkívül, hogy várok, míg visszaépül a bizalma?

2023. szept. 29. 16:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
3%

Hát ezt elbaxtad...

Lehet soha nem áll vissza a bizalom és még el is hagy.

2023. szept. 29. 16:24
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
dobd ki a picsaba ezt a betegesen feltekeny iranyitasmanias kis bzit
2023. szept. 29. 16:27
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Nekem ez kicsit sem tűnik egészséges kapcsolatnak. Nem találkozhatsz a haveroddal se mert féltékeny? Jó ég...
2023. szept. 29. 17:11
 4/16 A kérdező kommentje:
Az zavarta, hogy hazudtam róla, hogy találkoztunk.
2023. szept. 29. 17:13
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
na persze. akkor szopj ebben a “szarban”, mert ez nem parkapcsolat
2023. szept. 29. 17:15
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Hazudtál róla, vagy nem szóltál neki (a kérdésben még ezt írtad)? A kettő nem teljesen ugyanaz
2023. szept. 29. 17:41
 7/16 A kérdező kommentje:
Azt mondtam, hogy mást csináltam közben. Eléggé tereltem.
2023. szept. 29. 17:57
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát itt nagyon nincs minden kifejtve. Tehát valamiről egyszer utólag szóltál, ezért nem merted előre elarulni, hogy találkozol haveroddal? Nem nagyon áll össze a történet.
2023. szept. 29. 19:32
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem szóltam neki, hogy talizok egy haverral, mert előtte volt arról egy vitánk, hogy nem szóltam neki, mielőtt elmentem edzeni. Aztán meglátta a beszélgetésemet ezzel a sraccal-szaktárs-amiről én nem számoltam be neki.
2023. szept. 29. 19:37
 10/16 anonim ***** válasza:
95%
És azt amúgy leirod, hogy ha a párodnak azzal volt baja, hogy utólag értesült valamiről, akkor miért értesül utána is utólag a dolgokról?
2023. szept. 29. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!