Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan válunk meleggé?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan válunk meleggé?

Figyelt kérdés
2023. szept. 28. 14:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
???
2023. szept. 28. 14:40
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
Mi ez a kérdés?🤣
2023. szept. 28. 14:48
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

Én spirituális vagyok, meglátásom már gyerekkoromtól az alábbi és a spiritualitás megerősítette. Minden komolyabb ismeretség-barátság-kapcsolat megírt, minden fontosabb életeseményünk megírt, mindezáltal a melegség is megírt életút, ezzel tapasztalni kell a meleg egyénnek és a környezetének is.

Nekem sokkal mélyebb és komolyabb megtapasztalásaim is vannak, amiért szentül hiszek ilyen irányban. Egyik pont párommal, akit valaki konkrétan őrültté tett és hagyományos módszer nem segített... De erről nagyon mesélni nem szeretnék és már okkult témakör volna.

2023. szept. 28. 14:49
 4/13 anonim ***** válasza:
45%
Egyébként tanultam pedagógiát és a pedagógiai 90%-ban tagad mindenféle külső negatív körülmény hatását "melegedéshez". 10% lehet valami nagyon durva olyan hatás. De még a pedagógia is azt mondja, hogy "csak úgy" megtörténik és segíteni kell ilyen irányban a gyereket.
2023. szept. 28. 14:50
 5/13 anonim ***** válasza:
28%
Nyáron legyél sokáig a tűző napon, télen ülj sokáig a kályha mellett.
2023. szept. 28. 15:15
 6/13 anonim ***** válasza:
77%
Befóliázott könyveket lapozgatsz a könyvesboltban
2023. szept. 28. 15:57
 7/13 anonim ***** válasza:
80%

Így születtem,

Még az eszemet se tudtam

Babáztam, lányokkal játszottam

2023. szept. 28. 17:02
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
Én meg lány létemre legoztam, fius dolgokkal játszottam, szoknyát sosem szerettem. Mégsem lettem leszbikus. Erről ennyit.
2023. szept. 28. 17:08
 9/13 anonim ***** válasza:
91%

Gyerekként sok melegekről szóló könyvet kellett volna olvasnod, de az lett volna a legjobb, ha meleg szülők nevelnek fel és drag queenek tanítanak a suliban :/

Ha a komoly válaszom akarod hallani: sehogy, ez nem így működik. És miért akarnál meleg lenni?

2023. szept. 28. 17:32
 10/13 anonim ***** válasza:
83%
Rájövünk, hogy a legjobb dolog a világon a férfi és a fasz. :)
2023. szept. 28. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!