Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan válunk meleggé?
Én spirituális vagyok, meglátásom már gyerekkoromtól az alábbi és a spiritualitás megerősítette. Minden komolyabb ismeretség-barátság-kapcsolat megírt, minden fontosabb életeseményünk megírt, mindezáltal a melegség is megírt életút, ezzel tapasztalni kell a meleg egyénnek és a környezetének is.
Nekem sokkal mélyebb és komolyabb megtapasztalásaim is vannak, amiért szentül hiszek ilyen irányban. Egyik pont párommal, akit valaki konkrétan őrültté tett és hagyományos módszer nem segített... De erről nagyon mesélni nem szeretnék és már okkult témakör volna.
Így születtem,
Még az eszemet se tudtam
Babáztam, lányokkal játszottam
Gyerekként sok melegekről szóló könyvet kellett volna olvasnod, de az lett volna a legjobb, ha meleg szülők nevelnek fel és drag queenek tanítanak a suliban :/
Ha a komoly válaszom akarod hallani: sehogy, ez nem így működik. És miért akarnál meleg lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!