Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam fel a baratomnak hogy kiprobalnam a bdsm-et?
Nos, van olyan kapcsolat, ahol még nem olyan egyszerű minden szexuális dolgot megbeszélni, mintha csak az esti vacsorát beszélnéd meg.
Nálunk is pár hónap ismeretség után jött ez fel, mikor még kissé félénkek voltunk ilyenekről beszélni. Főleg a barátnőm. Ő annyit csinált, hogy mondta h van egy meglepetése, menjek ki a szobából 5 percre és jöjjek vissza. Mikor visszamentem, ott volt szexi fehérneműben az ágyhoz bilincselve. (Természetesen ilyen gagyi szex shopos bilinccsel...)
Innen már elég egyértelmű volt a dolog. Azt mondta már hetek óta fel akarta hozni a témát, de inkább a tettek mezejére lépett
Ülj le vele és beszéljétek meg nyíltan, hogy te mit szeretnél, mi lenne neked jó, és, hogy őt érdeklik-e ezek. Ha szex közben próbálnád rávezetni dolgokra, vagy csinálni az nem feltétlenül sülne el jól. Jobb ezt megbeszélni előtte.
Az én párom egyébként nem fogadta jól, pedig évek óta együtt voltunk mikor felhoztam, hogy szeretném kipróbálni. Teljesen elutasító volt ezekkel szemben, nem is izgatja semennyire sem.
Te a domináns vagy szub oldalon lennél?
Amúgy ki lehet ezt előtte puhatolni, vannak jelek, amiből rájöhetsz, bejön-e neki ez a téma. Nézzetek meg egy filmet (sima mozifilmet) vagy sorozatot ahol ez előkerül, tévedjetek be együtt egy szex shopba vagy csak böngésszétek együtt az egyik netes szexshopot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!