Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok,férfiak nálatok hogyan nyilvánul meg a szeretethiány ?
Most nem a szexre gondolok,amit sokan szeretetnek és figyelmességnek gondolnak és odadobják magukat ezért.
Hanem arra, amikor érezhető érzelmi szeretet,figyelem hiányzik nektek,ami lelkileg érezhető,értékelhető.
Pl egy jó és érdekmentes beszélgetés, egy bátorító ölelés,vagy hasonló ...
Ugyanis olyan érzésem van,hogy sok meleg azért olyan,amilyen, mert nem kapott vagy nem kap szeretetet,figyelmet.
Kedves elso, a beteg ember Te vagy, nem is kicsit. Azert arra kivancsi lennek, hogy ezt odavagnad-e egy olyan fiatalnak is, aki mondjuk ezekben a percekben is az ongyilkossagat fontolgatja. En igazan nem ertem mire fel ez a nagy elutasitas, csak nem latens meleg vagy, aki keptelen az onelfogadasra es igy vetiti ki? Csak kerdem:)
Egyebkent kerdesre a valasz, nalam eleg hullamvolgyes a dolog. Mivel normalis kapcsolatom szinte meg sosem volt, igy egyre inkabb vagynek ra. Egy olyan kapcsolat amit ketten megtudunk tolteni tartalommal es itt ne a szexre gondolj. Erzelmi tamasz, kommunikacio, persze kozos programok es elmenyek stb. A szeretethiany nalam valtozo formakban jelenik meg, pl az egyik, hogy neha letargiaba tudok esni, ha latok egy boldog part…:) a masik jellemzo, hogy ha egy srac kedves velem mar kepes vagyok erzelmileg kotodni fele, megkedvelni, fuggetlen attol, hogy az esetek tobbsegeben nem is meleg. Persze nem maszok ra senkire, nem teritek heterokat meg ilyenek, mint itt sokan masok, de erzelmileg elkezdek kozeledni fele igy is, magyarul a szeretethianyom oda jutott, hogy a legkisebb mosolyt is szinte koldulom mindenkitol es hajlamos vagyok tulgondolni magamban mindent:(
Ez nagyon szomorú, amit írtatok eddig :(
Remélem azért úgy általában nem ilyen rossz a helyzet.
Én több év kihagyás után (biszex vagyok), 1 éve kb. ilyenkor kezdtem bele ismételten a férfiakkal való ismerkedésbe, kizárólag amolyan tartós kaland céljából. Romeoról találkoztam egy férfival, akihez már a 4. alkalom után erősen kötődtem és ő is hozzám. Aztán néhány hét után már kölcsönösen a "pasimnak" tartottuk egymást, kimondatlanul is megegyeztünk abban, hogy nem keresünk mást. Januárban már nagyon azt éreztük, hogy mi összetartozunk és végülis akkor mondtuk ki hivatalosan, hogy együtt vagyunk. Nagyon mély és kölcsönös szeretet van köztünk és iszonyatosan fontos nekünk a másik. Mivel mindketten külön élünk, ezért a lehető legtöbbet szoktunk találkozni, sajnos az összeköltözés még várat magára, ugyanis a külvilág mit sem sejt rólunk :(
Szüleink, rokonaink, ismerősök szemében mi egyedülálló heterók vagyunk.
A lényeg, hogy ne adjátok fel. Én se gondoltam volna soha, hogy romeón találom meg életem szerelmét egy férfi személyében 😁 legyetek nyitottak a biszexekre is és azokra is akik elsősorban kalandot keresnek. Nem lehet tudni sose, hogy hogy alakul ;)
Szeretet mindenkinek kell, még akkor is ha tagadja valaki,vagy megijed tőle !
Jó pár olyannal találkoztam,akik már egy jó szótól is jobban érezték magukat.Meglepődtek és zavarban voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!