Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Honnan lehet felismerni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet felismerni, hogy egy férfi homoszexuális?

Figyelt kérdés
Testtartás, arckifejezés?

2023. szept. 20. 10:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%

Rólam illetve a külsőmről és a viselkedésemről senki nem mondaná meg,hogy meleg vagyok!

Soha nem titkoltam a beállítottságomat,de a mai napig vannak akik kételkedve fogadják mert egy kimondott férfias pasi vagyok

2023. szept. 21. 04:38
 12/19 anonim ***** válasza:
63%

Az egyetlen biztos jele annak, hogy valaki meleg, hogy soha nem visz haza lányt. Se családnak bemutatni, se megfekektetni.

Ezt még kiskoromban hallottam rokonoktól, lám igaz.:)

2023. szept. 22. 10:22
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
#12 Nem igaz amit írsz. Erre a legjobb közelmúltbéli példa Szájer József (alias "ereszes Józsika"), aki nem csak hazavitte, nem csak feleségül vette, de 5x legalább meg is megfektette, és még 5 gyereket is nemzett, hogy leplezhesse... ;)
2023. szept. 22. 16:28
 14/19 anonim ***** válasza:
85%
A 12-es nem azt írta, hogy CSAK az a férfi lehet meleg, akit sose látnak nővel, hanem hogy akinél ez a helyzet, az jó eséllyel meleg. Nem ugyanaz.
2023. szept. 22. 21:52
 15/19 anonim ***** válasza:
83%
Ha fel lehet ismerni a viselkedésén, akkor az nem homoszexuális, hanem bizonyos fokú gender-mássága van. (Az már egy másik probléma, hogy még 2023-ban is olyan hülyék vagyunk, hogy még az érintettek sem értik a két dolog közt a különbséget.) Sima homoszexuális férfi felismerésére is léteznek persze módszerek, mint például 40 évesen sincs még felesége, és kilested a bokor mögül, hogy megfordul a jó fenekű fiúk után az utcán... De más téren nem fog különbözni.
2023. szept. 22. 22:58
 16/19 anonim ***** válasza:
81%

A 12-es le sem írta azokat a szavakat, amikre te kicserélted a szavait, és próbáltál új értelmet adni a mondandójának.

Nem a "lehet", nem a "jó eséllyel", és még nem is a "csak" szavakat használta, hanem egészen pontosan ezeket:

"Az EGYETLEN BIZTOS JELE annak, hogy valaki meleg, hogy SOHA nem visz haza lányt. SE családnak BEMUTATNi, SE MEGFEKTETNI.

Erre ment a Szájer Józsikás példa, ami teljesen helytálló reagálás a kommentre.

Komoly szövegértési gondjaid vannak. :)

2023. szept. 23. 13:23
 17/19 anonim ***** válasza:
76%

14-es! Ne magyarázd félre azt amit a 12-es írt. A 13-as egy nagyon helytálló ellenpéldát hozott arra, hogy a homoszexuális férfiak közül nagyon sokan úgy rejtegetik a homoszexualitásukat, hogy úgy próbálnak élni és viselkedni, mint a heteroszexuális férfiak.

Aztán 30 év múlva kiderül a nyilvánosság számára is, hogy az egész csak egy színjáték volt, és a "heteroszexuális" valójában homoszexuális.

Mit nem tudtál megérteni ezen?

2023. szept. 23. 13:45
 18/19 anonim ***** válasza:
88%

12-es!

Én soha nem viszek haza senkit, mégsem vagyok meleg.

Önbizalomhiányos vagyok, emiatt nem ismerkede.

2023. szept. 23. 13:48
 19/19 anonim ***** válasza:
92%

Tessék! Itt egy újabb adekvát ellenpélda arra, hogy attól még nem homoszexualis egy ember, aki nem visz haza senkit sem.

Okozhatja ezt az önbizalom hiánya is. Teljesen elfogadható és hihető érv.

2023. szept. 23. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!