Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatot kereső, normális meleg férfiak vannak itt? A társkereső alkalmazásokban azt tapasztaltam, hogy nagyon kevés a komoly kapcsolatot keresők aránya.
Akik nem ghostingolnak és a szexen kívül másról is lehet velük beszélgetni.
Korban a velem egy korúak, de inkább a tőlem idősebbek vonzanak.
Én Borsod megyei vagyok és 31 éves.
Vagyunk, nem is hinnéd mennyien.Mindenféle korosztályban. Csak nehéz ismerkedni...
Itt Bpesten is sokan vagyunk szinglik,de nem könnyű itt sem -sajnos.
Pár éve úgy vagyok vele,hogy nem tudom elhinni az ígéreteket,elképzeléseket.Csak és kizárólag azt,amit átélek,ami megtörtént. Komoly kapcsolattal pedig erős fenntartásaim vannak,amilyen emberekkel beszéltem,írtam pár év alatt.
Egészen szórakoztató lehetne,ha egy könyvben olvasnám,de átélve egészen máshogy ítélem meg.
Keresd magadnak nőt!
Rengeteg fiatal gyönyörű nő van.
Bpi.50s,független, hellyel rendelkező pasi vagyok.Amióta rátaláltam erre az oldalra és látom milyen témák
vannak, arra gondoltam, hogy milyen jó lenne egy olyan partnerre találni, aki otthon már unja ami van,és szeretne egy olyan kapcsolatot a saját nemével kialakítani, amelyben új dolgokat próbálhatnak ki,és így jutna "más" élményekhez.Azt hittem könnyű lesz Budapesten egy olyan partnert találni, aki hozzám hasonlóan, kíváncsi kezdő,és örülne ha találna egy ilyen partnert. Hirdettem, jöttek is a válaszok,és milyen hihetetlen mindenki kíváncsi kezdőnek írta magát még az is, akinek az adatlapján rajta volt,hogy több, mint 10 éve regisztrált és sok száz partner szerepelt a neve mellett.Őszintén meglepődtem, mennyi hazug,átverős személy van ebben a körben.Tényleg nincs olyan megbízható személy,aki örülne egy nyugis monogám ,tartalmas kapcsolatnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!