Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Honnan lehet felismerni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet felismerni, hogy egy férfi homoszexuális?

Figyelt kérdés
Testtartás, arckifejezés?

2023. szept. 20. 10:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%

Sokszor olyan férfi is meleg, aki tökéletesen férfias.És van lányos hetero is, aki nagy kan a nőknél.

A nyávogó hang sem árulkodó, vagy a riszálás.

Egyértelműen azokról jön le, akiknél az összkép olyan. Vagy hosszabban néz egy másik férfi szemébe,keresi a tekintetét.

2023. szept. 20. 10:45
 2/19 anonim ***** válasza:
85%
Hidd el, hogy a legtöbbet nem lehet felismerni :) Külsőleg pláne nem.
2023. szept. 20. 10:46
 3/19 anonim ***** válasza:
22%

#1 Ha én folyamatosan tartom a szemkontaktust, akkor én meleg vagyok?

Mesélj még kérlek!

2023. szept. 20. 10:48
 4/19 anonim ***** válasza:
91%

A többséget sehonnan. A lányosan affektáló, feneküket riszáló egyének csak kb. 1-2%-át alkotják a melegeknek. A többségről senki nem is gondolná, hogy meleg. Még a passzívak legtöbbjéről sem.

Én például passzív biszex vagyok. Elmondtam a legjobb lány barátomnak, aki teljesen elképedt, hogy én aztán a legutolsó vagyok, akiről el tudta volna képzelni, hogy volt már pasival.

2023. szept. 20. 10:49
 5/19 anonim ***** válasza:
81%
Aki férfival szexel, az tuti meleg 😃
2023. szept. 20. 11:48
 6/19 anonim ***** válasza:
23%

4. nem értünk egyet. (Ami persze nem baj :) )

úgy gondolom, az összképből igenis le lehet szűrni, főleg a passzívak esetében. És nem azért, mert fenékriszálók lennének, de a gesztusok, hanghordozás igenis árulkodóak.

2023. szept. 20. 11:53
 7/19 anonim ***** válasza:
91%

Többséget sehogyan.

Munkás ember vagyok, senki nem hiszi el mikor elmondom.

2023. szept. 20. 13:15
 8/19 anonim ***** válasza:
82%

Kedves mindenkit lepontozó

Te hogy látod?

Szijjártóról messziről látszik igen. Gulyásról meg nem gondoltam volna. Mégis mindketten szeretik a kolbit.

2023. szept. 20. 13:34
 9/19 anonim ***** válasza:
91%
A nézése ....meg a járása!!!
2023. szept. 20. 21:38
 10/19 anonim ***** válasza:
94%

Nincs ráírva a legtöbb meleg homlokára, hogy milyen a szexuális orientációja.

Vannak "árulkodó jelek", de még ezek sem bizonyítják sok esetben teljességgel azt, hogy egy meleggel állsz szemben.

Jónéhány homoszexuális ismerősöm van, akik sokkal férfiasabb kinézetűek és viselkedésűek, mint sok heteroszexuális férfi.

De ha már egy ilyen férfi feltűnően nézeget, esetleg félreérthető célzásokat tesz szexuális jellegű dolgokról, ott már érdemes élni a gyanúval, hogy a delikvens esetleg meleg mint a kályha.

2023. szept. 21. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!