Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti hogy reagálnátok rá, ha a szobatársatok reggelente álló farokkal nyújtózkodna mellettetek?
Nem tudom, hogy direkt csinálja-e, vagy egyszerűen csak nem zavarja, hogy én is látom. Amúgy pizsomában alszik, de teljesen kivehető azon keresztül is az álló farka körvonala. Elég szép mérett rendelkezik.
Amúgy izgató a látvány, meg minden, kicsit zavarba is jövök.
Engem sose zavart, én is csinálom. Boxerben alszom, és vékony vagyok, úhogy nekem is elég látványos.
18f
Koleszos koromban nálunk is mindennapos volt hogy dudorral a boxerban mentünk a folyosón reggel a mosdóhoz
Este zuhanyzóban meg a fal fele fordulva sokan vertük ki
koleszban azért ez normális fiúk között, akár nő v férfi jön be.
16 évesen választhattam, h elmegyek anyámmal vidékre v apámmal külföldre a válás után, én maradtam a sulimban és koleszben 5 másik sráccal.
nem állítom, h eleinte imádtuk egymást, de egymás előtt álló fasszal sosem volt gond jönni-menni.
aztán érettségi után már csak 2 ilyen év volt és elköltöztem és ott csak 4-en voltunk egy szobában. meg addigra sztem mindenki higgadtam volt.
a középsuli azért durvább, legfiatalabb cipőjébe beleverték a többiek, ha nem csináltad, másnap a takaródra... gyerekek/kamaszok a legtrógerebbek.
Szobatársam is ilyen, mellesleg hetero, meztelenül alszik, minden reggel full merev farokkal kel ki az ágyból - jó nagy szerszáma van, felveszi a boxerét, ráadásul fehér vagy világosszürke boxert hord így a dudor is nagyon látványos. Mosdó, készülődés, kb. 25-30 perc amíg suliba indulunk akkor vesz nadrágot, és néha még ilyenkor is áll neki.
Én szégyenlős vagyok, ébredés után inkább várok míg lelankad.
Hogyan reagálnék?
Egyrészt teljesen természetes ebben a korban a reggeli merevedés, másrészt nem a szobatársad merevedését kellene stírölni.
Harmadrészt, már valószínűleg sejti rólad hogy homo vagy, és csak a reakcióidat figyeli, hogy megbizonyosodjon róla.
A koleszokban nem jgazán tolerálják a (nyomulós) búzákat, úgyhogy jobb lesz vigyáznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!