Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kolis szobatársam elmondta hogy meleg, mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Hogyan közelednétek felé? Szerintetek jó ötlet lenne összeszűrni a levet vele?2022. febr. 28. 00:49
1/10 anonim válasza:
Ha érdekel a téma, persze.
Korotok?
2/10 anonim válasza:
Istenem.. Ha bejön, akkor nyiss felé.
3/10 anonim válasza:
Örülj, hogy megnyílt neked, azt jelenti megbízik benned és ha érdekel, vevő rá, akkor hajrá.
4/10 anonim válasza:
Tudja hogy meleg vagy te is? Nem? Akkor ideje közölnöd vele.
5/10 anonim válasza:
Az,hogy valaki meleg,nem jelenti azt,hogy mindegy neki,hogy kivel. Lehet,van partnere,nem vagy az esete,vagy csak egyszerűen nem akarja a szobatársával,szóval mindenképp óvatosan kell kezelni a helyzetet.
6/10 anonim válasza:
Beszélgessetek és majd kiderül egyáltalán passzoltok-e. Mi van ha te is passzív és ő is.
7/10 steven95 válasza:
Sírok, hogy annyira kétségbeesett mindenki melegként, hogyha kiderülne egy vödör szarról, hogy meleg, arra is ráugrana. Ha valakinek elmondanám, hogy meleg vagyok, remélem nem értelmezi keringőre felhívásként...
8/10 anonim válasza:
De 7 es,mindenki annak értelmezi. Válaszolok egy kérdésre,kapok egyből egy csomó privit. Könyörgök,nekünk sem mindegy kivel (vagyis nekem)
9/10 anonim válasza:
7, a hetero pasik nem ilyenek? Ha véletlenül válaszolok valahol, ezren írnak, mert azt hiszik nő vagyok. Mi köze ennek a melegséghez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!