Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, szobatársak, lakótársak előtt mertek pucéran, alsónadrágban lenni?
Figyelt kérdés
Kort is kérnék, ha lehet2019. aug. 9. 09:53
1/7 anonim válasza:
nem vagyok meleg,de ha taborba vagyok vagy osztaly kirandulas ilyesmi akkor is ha nyar van akkor alsoba szoktam lenni,mint otthon.
2/7 anonim válasza:
Lakótársak nincs, otthon általában meztelen vagyok. Ha jön valaki, barát, futár, felveszek egy boxert
4/7 anonim válasza:
Nem vagyok szégyenlős szóval igen. De meztelenkedni direkt előttük nem szoktam, azt csak egyedül.
22/f
5/7 anonim válasza:
Boxerban szoktam lenni lakótársak előtt. Előző szobatársammal viszont folyton pucérkodtunk a szobánkban :D
6/7 anonim válasza:
Amíg egyetem alatt egy haverommal laktam, többször is volt olyan, hogy alsógatyában mentünk el egymás előtt. Akkor voltunk 19-20 évesek, és nem nagyon zavartattuk magunkat.
7/7 anonim válasza:
Hát én 15 éves fiú vagyok de csak alsónadrágban de volt egy vicces sztori egy táborban az összes lány hozzánk jött fürdeni mert csak nálunk volt jó a zuhany xD Minden csávónak felált kivéve nekem meg még 1 barátomnak xD De az volt more a rossz hogy a p1csák a csecsüket is kimutatták és eskü az eggyikre rá is hánytam Majdnem xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!