Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek, hogy visszautasítottatok valakit társkeresőn, aki ezen megsértődött, visszaírt valamit személyeskedő, okoskodó, esetleg bántó stílusban, majd letiltott?
12-es: teljesen egyetértek azzal, amit írtál. És szerintem nem vagy szerencsétlen, eleve már volt két párkapcsolatodban, ez is nagy szó. De tény, hogy nagyon kevés a lehetőség azoknak, akik komoly párkapcsolatot keresnek, és természetesen nem felel meg mindenki az ízlésünknek sem. Néha úgy érzem annyira kilógok onnan, hogy én ezt felvállalom, hogy biztos jókat röhögnek rajtam. Sőt, volt már hogy megkaptam, mit keresek én ezen az oldalon, ez szexpartner kereső 🙁 Sokan csak szexet akarnak igen, aztán sokan bizonytalanok, életképtelenek, eltűnnek szó nélkül, hazudnak. És igen, tényleg jó páran vannak lelkileg sérült melegek. Valószínűleg a magány miatt, esetleg a szűkebb családi és baráti köre nem fogadja el/nem fogadná el őket. A társadalmunk sincs azon a szinten, hogy egyenlő rangú emberekként kezeljen minket, hiába jobb a helyzet mint évekkel ezelőtt, messze még a teljes harmónia. Olyan nevetségesen hangzik, pedig tényleg így kéne lennie.
Néha eltöprengek azon, mi lenne ha olyan világban élnénk, amiben az LMBTQ emberek nem téma, nem tabu, nem foglalkozik velünk, nem utasít el bennünket senki. Ugyanúgy élünk mint a heterok, ugyanazokkal a jogokkal és szokásokkal. Akkor vajon általánosságban véve boldogabbak, elégedettebbek lennénk, mindenki felvállalhatná önmagát, és sokkal több melegnek/biszexnek lenne kapcsolatra igénye. Nagyon elszomorít amúgy. Ja és a meleg társadalom is úgy van berendezve, hogy szex-szex-szex, izmok, jó test, nagy méretek. Nézzük csak meg a Rómeó bejelentkező oldalát, 2 félmeztelen kivételesen jó pasi van rajta egymás karjaiban, eyecandy, hottest hookup stories, stb. Ez az oldal nem is burkoltan úgy manipulál minket, hogy csak a külsőségek számítanak, szerintem.
Én próbálok mindenkivel kedves és korrekt lenni. Hát ez van, bízok és remélek...
12-es vagyok.
Hát az igazság az, hogy "büszkélkedhetek" két párkapcsolattal, de mindkettőben a másik fél, háááát..... Az első talán azért lehetett másfél év, mert még a húszas éveim elején voltam. Nagyon toleráns és megértő voltam a másikkal, aki váltig állította, hogy agyonverné a testvére, ha kiderülne ő meleg, s az anyja pedig utcára tenné. Faluban lakott, s ami nekem nehéz volt, hogy heti egy találkozó fért bele. Aztán egyre inkább kezdett elszemtelenedni, s sokan a baráti körömből is megszóltak. Akkor teljesen elutasító voltam, mert mindenki heteró volt, így elkezdtem melegeket keresni. Nem megcsalás volt a cél, hanem annyira ragaszkodtam ahhoz milyen nehéz sorsú, hogy úgy voltam vele, ha egy meleg férfinek kiöntöm a szívem, akkor majd az igazat ad nekem, hogy ne hallgassak heterókra, mert a meleg világ az más, nehezebb, s jól teszem, hogy kiállok mellette. Na ekkor derült ki, hogy jó egy ideje fenn van a rómeon. Esküdözött, hogy nem történt semmi. És azon gondolkoztam, hogy faluból sokkal könnyebb lett volna eljutnia hozzám, ha szex kellett volna, mint fent lennie. Ha a megérzéseimre hallgatok, akkor úgy érzem tényleg nem volt megcsalás. És nem azért, mert csak "úgy" fent volt, hanem amikor kapás volt, nem tudott rögtön ugrani, s arcképét sem vállalta. A megbeszéltek után három nappal később megírtam neki, hogy részemről vége, mert eljátszotta a bizalmam és ez soha nem lesz ugyanaz a kapcsolat, mint előtte. Nem bántam meg. Főleg, hogy beköltözött a városba, s olyan emberek meséltek róla nekem hétköznapiasan, akik nem tudták, hogy ismertük egymást, sőt! Volt több is.
Amikor a fővárosban éltem kihagytam a "meleg kultúrát", mert tudtam ugyanaz a viselkedés, mint az én városomban, csak nagyobb területre elosztva. Akkor megismerkedtem egy olyan sráccal, aki nagyon a meleg világban mozgott. A baráti társasága jóformán csak melegekből, leszbikusokból állt. A kapcsolat csak három hónapot élt meg, s ott is én tettem pontot a végére. Egy kirándulás kapcsán elég érdekes megjegyzést kaptam a leszbikus barátnőitől, ami abszolút nem volt objektív és igaz. Őt nem érdekelte, mert amikor szóvá tettem azon az állásponton volt, hogy fontos tényező számára a barátság. Azt elengedtem. Majd egy hétvégi búcsú buliba elkísértem, ahol külföldre költöző barátját búcsúztatták. Én voltam az egyedüli "kívülálló", mert az exemen kívül mást nem is ismertem személyesen. Ismerkedni nem tudtam, mert mindenkinek megvolt a baráti köre, akivel jöttek, így elég kellemetlen volt. Az, amikor kissé alkohol mámorosan ott hagyott, s másokkal jól érezte magát, majd olyannyira, hogy más ölébe beleült, az már nekem nem jött be annyira. Visszatérve a fővárosba aludtam rá egyet, majd átmentem hozzá, de sajnos nem tudtam vele beszélni. Amikor ott is azt mondta, hogy a barátok neki fontosak, akkor azt mondtam ennek így nem lesz jövője, hogy én tulajdonképpen egy kívülálló leszek a világában. A probléma szerintem elsősorban az volt, hogy én egyáltalán nem fogyasztok alkoholt, ők pedig eléggé szerettek akár berúgásig elmenni.
Az LMBTQ dologgal kapcsolatban pedig vegyes érzelmeim vannak, ha megnézem az emberi viselkedést. Ismerkedésnél is estem eléggé pofára. A másik félrevezetése, hazudozás, csalás, sunyiskodás. Nem annyi az életkora, mint amennyi. Ami még elfogadható lenne, de ha valaki tíz éves képet tesz fel, majd a találkozón megjelenik pocakosan, nem fürödve miközben látszik rajta, hogy lassan betölti az 50. életévét, az gáz. Csak barátkozás nem működik, mert mindig van valami az ismerkedés mögött. Ezt még elfogadnám. Nem leszek álszent, mert nekem is opcióként, ha megfelelő a másik belefér a szex randi. De amikor szex randit keres, majd sértődik, mert komolyat akar tőled közben vagy randizni akar, közben meg ahogy meglát keresi a lehetőséget, hogy legyen köztetek valami, az kicsit kellemetlen. Akkor nem ejtettem szót a sok "áldozatról", akik kiöntik szívüket profil oldalon vagy szócserében aztán pedig ő maguk is eltűnnek vagy hazudnak esetleg ugyanazt csinálják, amire panaszkodnak.
Mikor szembefutok ezzel a melegfelvonulásos hírekkel vagy valami hasonló videóval, ahol elmesélik emberek életüket mindig a fenti tapasztalataim jutnak eszembe. Hogyan bánunk egymással, s szinte semmi tisztelet nincs a másik felé. Még annyi sem, hogy esetleg akár baráti kapcsolatok születhessenek. Négy évig éltem a fővárosban. Két hosszabb ideje ismert meleg volt a lakótársam. Az egyikről kiderült, hogy drogos szex bulikban van benne, s a barátai is ilyenek voltak. A legdurvább az volt, hogy HIV fertőzött haverját szervezte rá anyámra. Aztán meg mentegetőzött, hogy a haverja rendszeresen szedi a gyógyszerét, s ne foglalkozzak a tűvel. A másik pedig korrekt volt addig, még nem ismerkedett meg valakivel. Nem voltam és vagyok otthonülős típus, de ennek ellenére elég fájó volt, hogy megbíztam benne, majd kiderült a hátam mögött albérleteket nézegetett számomra.
Végül feladtam az egészet mielőtt anyagi csődbe mentem volna. Szerencsére itthon sikerült elhelyezkednem, s úgy jöttem haza vállalom azt, ami történt velem, mielőtt még másod vagy harmadkézből menne vissza rólam bármi, ami nem történt meg, vagy nem úgy volt, ahogy terjeng. Főleg, hogy volt lakótársam havi vendég ebben a városban. Ahogy online lett a profilom rögtön rám írtak, s próbáltam is ismerkedni. Az elmúlt négy hónapban ismét "szerencsés" is voltam, mert aki viszonylag szimpatikus is, arról kiderült van bennünk egy közös: az exem az ő exe is, akivel kapcsolatban sokat mesélt, s erről pedig kiderült, hogy nincs túl rajta, s lehet én csak egy "bosszú" lennék. Ez a meleg világ.
Nem minden normális meleg élhet párkapcsolatban, sajnos erről a sok megcsalt,elhagyott és kihasznált férfi mesélhetne.
Vagy a sok ismerkedési koppanás miatt már bezárkózik.
Természetesen nem úgy gondoltam, hogy az összes normális melegnek párkapcsolata van örökre. De akinek szerencséje volt és megtalálta, akkor van Van valaki mellette. Azután lehet más variáció is persze, még nem fogadta el a dolgokat, vagy belefáradt abba, ami folyik a melegek között, vagy éppen a párja elhagyta, vagy megözvegyült, vagy más ok.
De sajnos a nagy többség a fentebb vázoltak alapján beletartozik az alja kategóriába inkább. :(
Köszönöm a tartalmas válaszokat. Szomorú a helyzetünk, én sokszor el vagyok keseredve, miért ilyen a "meleg világ", és vajon velem van a baj? Én vagyok szerencsétlen? Valamit rosszul csinálok? De talán nem, ahogy olvastalak titeket, nem vagyok egyedül.
Irigykedek a heterókra, mert rengeteg lehetőségük van, és azért a heteróknál ott a társadalmi nyomás/szokások/hagyományok, hogy kapcsolatban kell lenni, családot kell alapítani. A heteró fiúk is persze kiélik magukat, de ritka az akinek nincs barátnője, náluk ez alap, menő.
Akkor itt megragadnám az alkalmat, hátha 😅 28 éves meleg vagyok, Kaposváron lakok, szívesen ismerkedek ✌🏻
Kedves 29-es,ha fiatalabb lennék,akkor szívesen ismerkednék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!