Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek, hogy visszautasítottatok valakit társkeresőn, aki ezen megsértődött, visszaírt valamit személyeskedő, okoskodó, esetleg bántó stílusban, majd letiltott?
A társkeresőkön eltöltött idő függvénye mennyi ilyet kap az ember szerintem.
Több társkeresőn fenn vagyok, arcképpel. Ma például a grindr applikáción kaptam egy üzenetet, hogy mit keresek. Válaszoltam, hogy ismerkedek, ami alakul, látjuk miből mi lesz. A válasza, hogy farkamról küldök-e képet. Azért ezen kissé felment a vérnyomásom, hogy egy arckép nélküli profilról ír valaki, majd farkamról képért kuncsorog miközben egy arcnélküli profil mögött bárki lehet. Akár egy hatvanéves, aki át akar verni vagy épp mondjuk a szomszéd, aki jót akar röhögni vagy feltenni az internetre, ahonnan majd évekig nem lehet leszedni az ilyen "jó szándékú" lejárató emberek viselkedésének következményeit. Válaszoltam, hogy azért ez nem korrekt, hogy arcképet se mutat, de én meg küldjek intim képet.
Reakció:
Jött a kioktatás, hogy nem vagyok hajlandó farok képet küldeni, s abba nem is gondolok bele, hogy valaki talán nem tudja vagy meri magát vállalni. Meg más oldalon küldene nekem képet, de ezen az applikáción nem. Majd jött a "legjobb védekezés a támadás" című műsor, amikor azt írta, hogy talán azért nem küldök képet, mert túl kicsi? Na ekkor letiltottam.
36 éves vagyok, vidéki. Többnyire pozitív visszajelzést kapok a külsömmel kapcsolatban és személyiségemre is. Ezért szoktam eltöprengeni azon, hogy vagy én vagyok szerencsétlen vagy nagyon sok lelkileg, szellemileg sérült meleg van, aki képtelen kommunikálni normálisan. Két párkapcsolat után úgy, hogy 18 éves korom óta ismerkedek hozzá kellett volna szoknom, de a mai napig fel tudom néha kapni a vizet ilyeneken. Volt rá példa, hogy rám írt én elutasítottam. Egyrészről nem a típusom volt, s nem is kerestem akkor alkalmit egy hat napos munkahét után. Erre jött a válasz: b*sszál egyedül. A profilomra ki van írva, hogy nálam elvárás az arckép, hiszen nekem is van, s így tudok dönteni, hogy legyen-e ismerkedés. Erre volt, hogy valaki rám írt, se köszönés, se semmi csak egy mondat: kioktató majom.
Nagyon sok negatív tapasztalatom van, s az a véleményem, hogy szerintem nagyon sok meleg/biszexuális sérült lelkileg, mentálisan. Nem tudja magát elfogadni vagy annyira görcsösen akar valakit maga mellé, hogy képtelen a visszautasítást elfogadni. És ott van az a réteg, aki heteroszexuálisként éli világát. Egyedül nőkkel randizónak beállítva magát vagy barátnővel, feleséggel maga mellét vadászva. Kiegészülve a fiatal és az idősebb korosztállyal, akik kiesnek a többség által keresett korcsoportból. Ne vedd magadra. Sajnos ez ilyen.
Még amikor fent voltam társkeresőn, illetve itt a GYK-n is volt bőven,aki megsértődött és elég szép és cifra szavakkal illetett. Először még bosszankodtam,de aztán eszembe jutott,hogy " ne azt nézd mit mond,hanem hogy ki mondta ".
Így már egyáltalán nem érdekes,mert nyilván sértettségből,dacból írnak ilyeneket.
Esetemben fiatalok írtak bizony, nem titkoltan azzal a céllal,hogy összeköltözés,pénz és egyéb segítség amire vágynak.És azt hiszik,ha valaki elmúlt ötven, akkor mindjárt lökött is és naiv.Átláttam a kullancsokon,akik aztán szépen cifrán ezt díjazták is:)
Ugyanis azért nem minden középkorú,vagy idősebb arra vágyik,hogy ingyenélőket eltartson. És az is igaz,hogy nem minden idősebb valami kitömni való,lottyadt múmia, akinek megtiszteltetésnek kell vennie,ha szóba állnak vele.
Sajnos van még egy kategória, a nős,családos férfiak,akiknek szerető kellene .És ők azt hiszik, a melegek ugranak,náluk könnyebb dolguk van.
Ezeket tapasztaltam, az utolsó hat évben.De gondolom, más is egyetért ezekkel az észrevételekkel.
54 F
"Amúgy azért vannak értelmes és korrekt emberek is (mint ti vagy én 😇)"
A jelenlévők mindig tökéletesek, helyes megállapítás! :)
Nem lehetne a beszélgetést ide bemásolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!