Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mit jelent a "férfias" jelző?
Figyelt kérdés
Sokszor nem tudom eldönteni, hogy ezt milyen tulajdonságokon belül értik? Mármint például én nem mondanám magam lányosnak, de nem is vagyok az a macho típusú srác, aki ilyen erős férfias energiákat sugározna. Inkább valahol a kettő között, de szerintem nem sugárzok ilyen tipikus gay energiákat sem - azt a pár pillanatot/helyzetet leszámítva amikor egy kicsit (talán) aranyosabb reakciót vált ki belőlem valami, de ezt heteró barátaimnál is megfigyeltem már. Inkább olyan átlagos srácnak mondanám magam, de gondolom már ez is más-más dolgot jelent mindenkinek.2023. szept. 16. 19:42
11/12 anonim válasza:
Az aktív férfias.
Van szakálla vagy borostás.
Határozott, biztonságot érzel mellette. Nem kigyurt, de sportos, jól tartja magát. 40+ os. :)
12/12 anonim válasza:
Szép dolog, amit a 10-es írt, igen szép. Kár,hogy az életben az általa leírt férfiasok nem nagyon sikeresek :(
Tapasztalat. Nagyon szomorú tapasztalat...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!