Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mit jelent a "férfias" jelző?
Én értelmezésem : nem nyávogósan beszél, kezét nem kacsóként tartja, ékszer,stb kevés,vagy egyáltalán nincs rajta. Melírozás,szedett szemöldök, agyonszoláriumozott haj nincs.
Beszédben nem szupcsi,lávcsi,hanem értelmesen fogalmaz.Nem hisztizik,nem sértődik öt percenként,mint egy díva.
Nekem a férfias:
Az alap hangszínéről senki nem tehet, magas hangszínű srácokkal semmi bajom. Más az affektálás...
Talán van arc/szörzete.
Nem túl piperkőc. Nincs olyan hogy gyanta, körömfestés, fülbevaló, 6 féle arcápoló, szoli...
Nem tolja túl a divatot.
Nem szeret nöi fehérneműt hordani. :D
Nálam ezt jelenti a férfi:
Mélyebb hang (kicsit akár rekedtes), izmos testalkat, értelmes, kerek mondatokban beszél
A nők mióta affektálnak piperkőcködnek meg nem tudnak beszélni?
Amit néhányan nőies tulajdonságnak neveznek azok nem láttak nőket, ezek ilyen pitsás emberek jelzői max nemtől függetlenül.
Vannak férfiak akik vékonyabbak, magasabb a hangjuk, érzelmesebbek, lágyabb a mozgásuk. Én is ilyen vagyok de nem nevezem magam nőiesnek mert ismerek nőket nem is keveset akik tök nem ilyenek.
Partnernek is el tudok képzelni akár ilyen típusú srácot mint én vagy akár pont ellentéteset is ha amúgy passzolunk mindenben.
Határozott, tudja mit akar
Nem afektál
Megoldja a problémát
Biztonságbanvagy mellette
A testi kinézet szerintem egy dolog, nem attól lesz valaki férfias mert van szakálla, vagy ki van gyúrva és társai.
Inkább személyiség ami férfiassá tesz valakit. Én szeretem ha valaki direkt, kommunikatív, nem passzív-aggresszív, segítőkész és pozitív a hozzáállása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!