Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak nekem hal el az összes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem hal el az összes beszélgetésem PlanetRomeon?

Figyelt kérdés
Szinte az összes elhal pár napon belül, és nem írnak vissza, pedig én igyekszem sokat és olyanokat írni, hogy arra lehessen reagálni, és legtöbbször nem én kezdeményezem a beszélgetéseket, és mégis elhal az összes beszélgetésem.
2023. szept. 15. 09:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Milyen más oldalak vannak?
2023. szept. 15. 16:06
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy mindenhol ugyanaz megy
2023. szept. 15. 16:25
 13/13 anonim ***** válasza:
82%

Egyébként párkapcsolatot,társat inkább azok keresnek,akiknek már volt és átélték egy kapcsolat minden örömét,szépségét.

Nekem is olyan mondta,akinek amíg nem volt kapcsolata,csak elvolt a testiséggel.Jött valaki, aki megmutatta neki,milyen is egy kapcsolat.Na persze,ez sem tartott sokáig,de utána már csak kapcsolatot keres.

Ahogy viszonylag sokan,magamat is beleértve.

Mondjuk pont a Rómeó nem egy olyan platform,ami alapozója lehetne egy érzelmeken nyugvó kapcsolatnak,bár ki tudja.

2023. szept. 15. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!