Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem hal el az összes beszélgetésem PlanetRomeon?
Figyelt kérdés
Szinte az összes elhal pár napon belül, és nem írnak vissza, pedig én igyekszem sokat és olyanokat írni, hogy arra lehessen reagálni, és legtöbbször nem én kezdeményezem a beszélgetéseket, és mégis elhal az összes beszélgetésem.2023. szept. 15. 09:40
4/13 anonim válasza:
Én egy ideje fel sem megyek oda, teljesen reménytelen a dolog. Mert ha véletlen írna is valaki, három mondat után vagy eltűnik, vagy tilt, vagy törli magát.
6/13 anonim válasza:
23 év felett már halott vagy a meleg világba
7/13 anonim válasza:
Nem csak neked.teljesen használhatatlan az összes társkereső app.sajnos nagyon gáz az ismerkedési kultúra.
8/13 anonim válasza:
Főleg hogy a összes homár meg biszex csak gyors menetet akar
9/13 anonim válasza:
Sajnos ez is igaz. Sokáig kerestem volna párkapcsolatot, de nagyon nem akart senki ilyet. Mostmár csak az van, hogy nagy néha valaki beveszi, majd lépek is tovább. Senkinek sincsen igénye többre sajnos. :(
10/13 anonim válasza:
Idővesztegetés az az oldal, kb. az összes többinél rosszabb ilyen szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!